poze atelier de bune maniere si eticheta in societate

Atelier de bune maniere şi etichetă în societate

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 11 Noiembrie 2020 19:00 - Miercuri 11 Noiembrie 2020
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Din 11 noiembrie, găsești în programul Fundației Calea Victoriei un Atelier online de bune maniere şi etichetă interactiv şi aplicat pe situaţii practice care să te ajute să fii mereu o prezenţă plăcută în societate. Da, vei găsi conținut interesant și adaptat la noile forme de interacțiune generate de pandemie.

Cum îți păstrezi calmul în situații delicate, cum răspunzi politicos la întrebări ce n-ar fi trebuit puse, cum oferi feedback sincer, fără să jignești. Cum faci un cadou, ce faci dacă mergi în vizită și ce înseamnă să dai dovadă de bune maniere în mediul online sunt doar câteva dintre subiectele pe care le vei explora la curs, alături de lector.

Sună complicat? De fapt, e foarte simplu, odată ce înțelegi de unde vin și care e povestea din spatele unor gesturi și convenții gândite să ne facă viața în mijlocul celoralți mai lină. Istoricul Monica Neațu, lectorul cursului, îți va fi ghid în acest domeniu delicat.

Uitate şi neînţelese de la o generaţie la alta, evocate cu nostalgie atunci când admirăm rafinamentul străbunicilor noştri, bunele maniere par dificil de aplicat „ca la carte” în galopul cotidian.

Ce s-a păstrat din complicatele codificări de acum un secol şi cum adaptăm aceste obiceiuri la stilul nostru de viaţă, fără să generăm momente penibile şi gafe monumentale?

Atelierul la care te invitam este interactiv, cu multe exemple uşor de reţinut şi aplicat. La final vom privi cu mai multă relaxare, îngăduinţă şi tact diversele provocări cotidiene.

La cele trei întâlniri vom vorbi despre coduri vestimentare, arta conversației, bunele maniere în relațiile profesionale și de cuplu, masa festivă - dineu, prânz de afaceri, cocktail, garden-party - și vom trece în revistă câteva reguli simple mereu valabile atunci când mergem în vizită. Toate întâlnirile au loc live, online, miercuri seara, de la 19.00.

Ca să participi la atelierul online „Bunele maniere și eticheta în societate”, intră pe site și plătește online taxa de participare – 240 de lei, direct de pe pagina atelierului. Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde vei urmări cursul.

Dacă ai și alte întrebări, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/bune-maniere-si-eticheta-in-societate/

Pret bilet: 240 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 233

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 695 zile, 02 Nov. 2020

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
curs v ray corona si arnold randare in 3d studio max

Curs V-Ray, Corona si Arnold, randare in 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs corel draw intensiv

Curs Corel Draw intensiv

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
cleaning show 2022

Cleaning Show 2022

Bucuresti, Bucuresti. 4 Oct 2022 - 7 Oct 2022
expozitie in strada stelea spatarul

Expozitie in strada, Stelea Spatarul

Bucuresti, Bucuresti. 18 Sep 2022 - 1 Oct 2022
  • Ai ceva de zis?

    .