poze atelier online de astronomie pentru copii 8 13 ani

Atelier online de Astronomie pentru copii (8-13 ani)

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 16 Ianuarie 2021 11:00 - Sâmbătă 16 Ianuarie 2021
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Pentru părinți, „Când o să poată trăi oamenii pe altă planetă?” este noul „De ce e cerul albastru?”. Nu te stresa. Pentru orice întrebări despre stele, planete, extratereștri, eclipse și nave spațiale există Atelierul online de Astronomie pentru copii, organizat de Fundația Calea Victoriei și susținut de Elisabeta Petrescu.

Elisabeta știe să spună pe înțelesul copiilor tot ce vor ei să afle despre miraculosul cer înstelat. Atelierul este gândit pentru copii de 8-13 ani și are loc săptămânal, sâmbăta, din 16 ianuarie, de la 11.00 la 12.30.

Cei mici vor descoperi ce este aceea o stea căzătoare, cum au apărut, de fapt constelaţiile, ce se întâmplă atunci când e eclipsă şi cum ar fi viaţa pe altă planetă. Află ce fenomene se produc în atmosferă pe cer în timpul zilei şi pe timpul nopţii și învață să se orienteze, cu ajutorul constelațiilor, indiferent unde s-ar afla.

Tot la atelierul de astronomie descoperă ce este sistemul solar: câţi sateliţi naturali are Soarele și ce caracteristici are fiecare planetă. Învață și ce este aceea o galaxie, din ce e compusă și cum funcționează.

La ultima întâlnire vor vorbi despre astronauți și explorarea spaţiului. Despre primele rachete construite, despre viteza potrivită pentru a orbita în jurul planetei şi cea pe care trebuie să o obţii pentru a pleca către alte destinaţii: Luna sau una dintre planete. Află cât ar dura o călătorie până pe Pluto sau până la cea mai apropiată stea şi de ce preferă oamenii de ştiinţă să trimită acolo sonde spaţiale, nu rachete.

Taxa de participare este 300 de lei și se poate plăti direct de pe site sau prin transfer bancar. Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde copilul tău va urmări cursul. Mai multe informații poți cere pe contact@victoriei.ro.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/miraculosul-cer-instelat-atelier-de-astronomie-pentru-copii-8-13-ani/

Pret bilet: 300 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 36

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 14 zile, 11 Ian. 2021

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 903

Alte Evenimente din Bucuresti
curs de arte decorative la sediu

CURS DE ARTE DECORATIVE – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 27 Ianuarie 2021
curs de ilustra ie la sediu

CURS DE ILUSTRAȚIE – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Joi 28 Ianuarie 2021
curs de modelaj in lut la sediu

CURS DE MODELAJ ÎN LUT – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 13 Februarie 2021
curs de arta pentru copii 8 12 ani la sediu

CURS DE ARTĂ PENTRU COPII (8-12 ANI) – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 7 Februarie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .