poze atelier online de bune maniere si eticheta in societate

Atelier online de Bune maniere şi etichetă în societate

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 9 Iunie 2021 19:00 - Miercuri 9 Iunie 2021
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Din 9 iunie, găsești în programul Fundației Calea Victoriei un Atelier online de bune maniere şi etichetă interactiv şi aplicat pe situaţii practice care să te ajute să fii mereu o prezenţă plăcută în societate. Afli cum e potrivit să te prezinți la un interviu sau la o întâlnire de afaceri, fie că e vorba de o interacțiune în online sau la birou.

Cum îți păstrezi calmul în situații delicate, cum răspunzi politicos la întrebări ce n-ar fi trebuit puse, cum oferi feedback sincer, fără să jignești. Cum faci un cadou, ce faci dacă mergi în vizită și ce înseamnă să dai dovadă de bune maniere în mediul online sunt doar câteva dintre subiectele pe care le vei explora la curs, alături de lector.

Sună complicat? De fapt, e foarte simplu, odată ce înțelegi de unde vin și care e povestea din spatele unor gesturi și convenții gândite să ne facă viața în mijlocul celoralți mai lină. Istoricul Monica Neațu, lectorul cursului, îți va fi ghid în acest domeniu delicat.

Uitate şi neînţelese de la o generaţie la alta, evocate cu nostalgie atunci când admirăm rafinamentul străbunicilor noştri, bunele maniere par dificil de aplicat ”ca la carte” în galopul cotidian.

Ce s-a păstrat din complicatele codificări de acum un secol şi cum adaptăm aceste obiceiuri la stilul nostru de viaţă, fără să generăm momente penibile şi gafe monumentale?

Atelierul la care te invitam este interactiv, cu multe exemple uşor de reţinut şi aplicat. La final vom privi cu mai multă relaxare, îngăduinţă şi tact diversele provocări cotidiene.

La cele trei întâlniri vom vorbi despre coduri vestimentare, arta conversației, bunele maniere în relațiile profesionale și de cuplu, masa festivă - dineu, prânz de afaceri, cocktail, garden-party - și vom trece în revistă câteva reguli simple mereu valabile atunci când mergem în vizită. Toate întâlnirile au loc live, online, miercuri seara, de la 19.00.

Ca să participi la atelierul online „Bunele maniere și eticheta în societate”, intră pe site și plătește online taxa de participare – 240 de lei, direct de pe pagina atelierului.

Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde vei urmări cursul. Dacă ai și alte întrebări, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/bune-maniere-si-eticheta-in-societate/

Pret bilet: 240 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 225

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 919 zile, 04 Iun. 2021

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
curs editare video capcut

Curs editare video CapCut

Bucuresti, Bucuresti. 7 Dec 2023 - 21 Dec 2023
 tefan banica concert de craciun 2023

Ștefan Bănică - Concert de Crăciun 2023

Bucuresti, Bucuresti. 8 Dec 2023 - 10 Dec 2023
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .