poze atelier online de storytelling da voce povestitorului din tine

Atelier online de Storytelling: Dă voce Povestitorului din tine!

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 12 Mai 2021 19:00 - Miercuri 12 Mai 2021
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Condimentează-ți prezentările și descoperă noi forme de captivare a publicului la Atelierul online de storytelling organizat din 12 mai de Fundația Calea Victoriei și susținut de trainerul Iulia Melinte. Atelierul are 4 întâlniri, cu frecvență săptămânală, miercurea, de la 19.00.

Poveştile pot fi vesta ta de salvare în contexte diferite, în fiecare zi din viaţă. Dacă poveştile tale aduc în prim plan detalii care fac diferenţa, sunt relevante şi au un mesaj cu care toată lumea rezonează, te pot ajuta să comunici eficient acasă sau la serviciu, să obţii rolul, promovarea şi cariera pe care ţi le doreşti și pot adăuga sare şi piper, magie şi energie în timpul unor prezentări potenţial plictisitoare.

La atelierul online de storytelling înveți când şi cum să foloseşti poveştile și îţi descoperi stilul personal de povestitor.

Observi şi dezbaţi tehnici prin care transformi o poveste într-o călătorie interesantă: atuurile unui bun povestitor, premisele, scopul, obiectivul, structura clasică de construire a poveştilor - „drumul eroului” -, elementele unei poveşti captivante, auditoriul, umorul, frazele cheie şi metaforele/ analogiile.

Tot la curs ai ocazia să aplici teoria: dai voce unei poveşti care îţi stă pe limbă sau pe care e timpul o scoţi de la naftalină şi evaluezi imediat impactul său prin feedback-ul colegilor.

Vei observa că există stiluri diverse de a povesti şi vei deveni parte a unei comunităţi de povestitori cu care vei putea păstra legătura şi după curs.
Pleci cu încredere în tine, experienţă şi un plan de acţiuni care să te susţină pe mai departe în crearea poveştilor inspiraţionale pentru orice auditoriu.

Taxa de participare este de 320 de lei, o poți achita online, direct de pe site, sau prin transfer bancar. Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde poți urmări live cursul. Dacă ai întrebări, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/atelier-practic-de-storytelling-da-voce-povestitorului-din-tine/

Pret bilet: 320 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 41

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 44 zile, 06 Mai. 2021

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 966

Alte Evenimente din Bucuresti
management essentials first time manager

Management Essentials | First Time Manager

Bucuresti, Bucuresti. 19 Iun 2021 - 19 Iun 2021
atelierele de vara arhetipurile feminine

Atelierele de Vara: Arhetipurile Feminine

Bucuresti, Bucuresti. 21 Iun 2021 - 24 Iun 2021
testeaza ti visul

Testeaza-ti visul!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Nov 2021 - 20 Nov 2021
van gogh painting tuesday

VAN GOGH PAINTING TUESDAY

Bucuresti, Bucuresti. 22 Iun 2021 - 29 Iun 2021
  • Ai ceva de zis?

    .