poze club de teatru pentru adolescenti la funda ia calea victoriei

Club de Teatru pentru Adolescenţi la Fundația Calea Victoriei

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 16 Noiembrie 2019 11:00 - Sâmbătă 16 Noiembrie 2019
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 15/15

Pe locuri, fiți gata, START!  Fundația Calea Victoriei caută adolescenţi cu personalitate pentru trupa și Clubul de Teatru.

Din 16 noiembrie, trainerul Antonia Din îi provoacă pe liceenii din București să experimenteze viața de actor. În fiecare dimineață de sâmbătă, de la 11.00, îi așteaptă la Clubul de Teatru pentru adolescenți cu jocuri de improvizație, exerciții de dezvoltare personală prin teatru și bună dispoziție.

La clubul de teatru, adolescenţii îşi exprimă liber gândurile, dorinţele şi temerile prin exerciţii care îi ajută să-și conștientizeze emoțiile, să lucreze cu ele şi să crească un pas mai mult.

Scopul celor două module ale clubului nu este acela de a forma actori, ci de a creşte oameni curajoși, capabili să-și urmeze visurile, dornici să descopere şi să îşi pună întrebări.

Primul modul al Clubului (16 noiembrie, 2019 – 22 februarie, 2020) – Introducere în arta actorului are ca punct de plecare jocuri teatrale şi de improvizaţie menite să-l ajute pe cursant să-şi dezvolte abilităţi esenţiale: spontaneitate, gândire critică, spirit de echipă, dezinvoltură, coerență în comunicare etc.

La finalul întâlnirilor, liceenilor le va fi mai ușor să socializeze și să-și acceseze creativitatea.

Al doilea modul (29 februarie – 30 mai 2020) va avea ca scop punerea în scenă a unei piese. Aleg textul, distribuie rolurile și încep repetițiile! Spectacolul va fi adaptat în aşa fel încât să abordeze probleme specifice liceenilor de azi şi va fi orientat către găsirea de soluţii. Cursul de teatru se încheie cu acest spectacol, la care tinerii actori își vor putea invita prietenii, colegii, părinții. Data spectacolului va fi stabilită pentru o zi de sâmbătă.

Antonia Din, trainerul clubului de teatru, este actriță, absolventă UNATC, secţia Arta actorului (licenţă) şi Pedagogie teatrală (master). De șase ani ține cursuri de teatru pentru copii și adolescenți, context în care a regizat patru spectacole. Antonia a colaborat cu Teatrul Național București, Teatrul Bulandra, Teatrul Metropolis și Godot Café Teatru. Planul ei este ca, pornind de la acest club, să creeze o trupă de teatru permanentă, cu care să continue să lucreze mai mulți ani la rând.

Taxa de participare pentru ambele module (20 de întâlniri), cu spectacol inclus, este de 1500 de lei și poate fi achitată în două etape. Întâlnirile clubului de teatru pentru adolescenți au loc săptămânal, sâmbăta, de la 11.00-13.00, cu pauză în vacanțele școlare. Sediul Fundației Calea Victoriei este pe str. C. A. Rosetti, nr. 47, et. 1, în centrul Bucureștiului, aproape de Romană și Universitate.

Înscrierile se fac pe contact@victoriei.ro, persoanele care achită taxa de participare integral primesc 10 % reducere.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/club-de-teatru-pentru-adolescenti/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 219

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 142 zile, 11 Nov. 2019

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 750

Alte Evenimente din Bucuresti
starevolution dance festival

StaREvolution Dance Festival

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
concert imonolith

Concert Imonolith

Bucuresti, Bucuresti. Joi 16 Aprilie 2020
concert machine head

Concert Machine Head

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 12 Mai 2020
  • Ai ceva de zis?

    .