poze comunicare constienta

Comunicare Constienta

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 4 Decembrie 2010 - Duminică 5 Decembrie 2010

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

In perioada 4-5 decembrie 2010 are loc sustinerea trainingului de "Comunicare constienta", program de formare vizand domeniul comunicarii eficiente si responsabile. Acesta este asigurat de catre Lucian Ghinda si Adriana Sumanaru, traineri certificati CNFPA, si sustinut in Sediul Asociatiei Creativ. Proiectul se adreseaza persoanelor care isi doresc imbunatatirea abilitatilor de comunicare, aprofundandu-se intelegerea barierelor de exprimare, imaginea personala si influenta in comunicare, perceptia asupra sinelui si asupra celorlalti, tehnica feedbackului eficient, prin prisma celui care il livreaza, cat si a celui care il primeste, responsabilitatea in comunicarea personala.

n urma participarii la aceste doua zile de formare, cursantii vor invata cum sa comunice ceea ce vor, gandesc si simt, precum si ce impact are acest transfer de informatii asupra celor din jur:
"Consider ca o comunicare simpla si naturala este un fundament al unei existente fericite. O comunicare constienta inseamna sa am capacitatea de a identifica instrumentele potrivite cu care pot sa transmit mesajul meu, sa imi asum responsabilitatea pentru impactul pe care il generez prin ceea ce transmit in lumea in care traiesc."; "Imi place acest training pentru ca este o oportunitate pentru mine sa le ofer si celor din jurul meu ocazii prin care ei isi pot descoperi propriile experiente si propriile constientizari."- declara cei doi traineri.
Etapa de inscriere se desfasoara pana la data de 30 Noiembrie 2010 si se realizeaza pe baza completarii acestui formular, trimis apoi la adresa training@ghinda.com. Locatia, asigurarea materialelor trainingului si a pauzelor dintre sesiuni pe perioada celor doua zile se ridica la costul de 95 RON. Din motive organizatorice, de acest training pot beneficia maxim 20 de persoane.

Pentru mai multe detalii aveti la dispozitie pagina http://training.ghinda.com/, ori contactele organizatorilor:
Lucian Ghinda, Trainer: lucianghinda@gmail.com, 0723330537

Mai multe detalii: http://www.comunicatemedia.ro

Pret bilet: 95 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 491
george

Adaugat in urma cu 4896 zile, 24 Nov. 2010

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .