poze curs online cum sa iti imbunatatesti stima de sine

Curs online - Cum să îţi îmbunătăţeşti stima de sine?

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 20 Octombrie 2020 19:00 - Marţi 20 Octombrie 2020
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

De obicei confundată cu încrederea în sine, stima de sine este de fapt o componentă a personalităţii mult mai profundă decât ne imaginăm şi decât se vorbeşte. Din 20 octombrie, de la 19.00, Fundația Calea Victoriei organizează online atelierul Cum să îţi îmbunătăţeşti stima de sine?, cu psihologul Alice Cornea.

Stima de sine se construieşte încă din primii ani de viaţă, iar în funcţie de context, experienţe, relaţia cu părinţii şi cu mediul de învăţare, stima de sine poate să fie mai mult sau mai puţin înaltă, dar şi stabilă sau instabilă.

Vestea bună este că „Nimic nu este definitiv”, aşa că stima de sine poate fi îmbunătăţită, crescută şi/sau stabilizată, indiferent de momentul în care te afli.
La atelier vom clarifica care sunt componentele stimei de sine şi ce ai de făcut pentru a le îmbunătăţi. Vei avea ocazia să lucrezi practic pentru fiecare sector relevant al vieţii tale.

Temele atelierului de îmbunătăţire a stimei de sine sunt:

1. Ce este stima de sine, cum influenteaza stima de sine Cariera ta. Exerciţii individuale de conştientizare şi formulare a obiectivelor atât despre stima de sine, cât şi din sfera carierei.

2. Cum influenţează nivelul actual al stimei de sine latura financiară a vieţii tale şi cum reflecta starea ta de sănătate nivelul stimei tale de sine. Exerciţii individuale şi de grup de recunoaştere a convingerilor şi tiparelor mentale limitative despre bani. Exerciţii practice individuale de auto-stimă şi creştere a acceptării de sine.

3. În ce mod sunt influenţate relaţiile tale actuale de nivelul stimei tale de sine. Exerciţii de conştientizare a rolurilor şi tipurilor de relaţii existente în viaţa noastră. Stabilirea atitudinii îmbunătăţite şi a acţiunilor diferite ce trebuie făcute de acum încolo. Concluzii.

Taxa de participare este de 240 de lei, o poți plăti online, direct de pe pagina cursului. Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde vei urmări cursul. Dacă ai și alte întrebări, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/cum-sa-ti-imbunatatesti-stima-de-sine-atelier-online/

Pret bilet: 240 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 347

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 1284 zile, 13 Oct. 2020

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .