poze curs practic de design interior

Curs practic de design interior

Bucuresti , Bucuresti. Luni 2 Septembrie 2019 19:00 - Luni 2 Septembrie 2019
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/15

Nicăieri nu e mai bine ca acasă, iar dacă nu ești chiar convins că-i așa, avem o idee pentru tine! Vino la Cursul practic de Design interior pe care Raluca Mocanu îl susține la Fundația Calea Victoriei în perioada 2-6 septembrie, zilnic, de la 19.00.

Află cum poți să-ți amenajezi casa așa cum îți dorești: să fie un loc frumos, care să vorbească despre tine și lucrurile care-ți plac, care să-ți ofere liniște și inspirație. Un buget generos pentru cumpărarea mobilierului și finisaje e un punct excelent de pornire, dar nu garantează neapărat succesul operațiunii.

La curs vezi cum se lucrează pe un releveu și cum se face un mood board care chiar te ajută să iei deciziile potrivite. Mai mult, înveți să evaluezi funcționalitatea unui spațiu, să eviți aglomerarea locurilor de trecere, să alegi exact tipul de mobilier de care ai nevoie, în funcție de preferințele și stilul tău de viață.

Uite ce cuprind, concret, cele 5 întâlniri ale cursului de design interior:

Întâlnirile 1 şi 2: Ce este un concept în designul interior. Studii de caz. Concepi un mood board cu imaginile favorite. Prin cuvinte cheie, scurte texte şi documentare adiţională înveți cum să selectezi şi să armonizezi ceea ce instinctiv ştii că îți place cu ceea ce raţional crezi că ar trebui să îți placă.

Întâlnirea 3: Proiectezi interiorul: releveul, împărţirea spaţiului în zone funcţionale, zone de tranziţie şi zone de relaţie cu exteriorul. Înveți să echilibrezi conceptul propriu din mood board cu limitările date de spaţiile de locuire contemporane.

Întâlnirea 4: Personalizezi spaţiul: exerciţiu de amenajare a unei camere prin care transferi ideile din mood board în forme, culori şi materialităţi adecvate funcţiei spaţiale.

Întâlnirea 5: Iluminarea interioară: scheme de iluminare în funcţie de personalitate şi spaţiu, calitatea luminii şi impactul ei asupra culorilor. Finalizăm proiectul camerei şi aplicăm cel puţin două scheme de iluminare pentru a evalua comparativ impactul lor.

Te-ai hotărât? Înscrie-te din timp pe contact@victoriei.ro, locurile sunt limitate. Taxa de participare este de 500 de lei. Cele cinci întâlniri (2-6 septembrie) au loc seara, de la 19.00 la 21.00, la sediul Fundației Calea Victoriei – str. C. A. Rosetti nr. 47, et. 1, București.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/design-interior/

Pret bilet: 500 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 107

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 25 zile, 22 Aug. 2019

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 671

Alte Evenimente din Bucuresti
bucuresti curs educator specializat acreditat anc

Bucuresti. Curs Educator Specializat – acreditat ANC

Bucuresti, Bucuresti. 14 Sep 2019 - 27 Sep 2019
targul 100 de tradi ii romane ti

Târgul 100 de Tradiții Românești

Bucuresti, Bucuresti. 20 Sep 2019 - 22 Sep 2019
dezvoltare personala pentru liceeni ce nu te invata scoala

Dezvoltare personală pentru liceeni: Ce nu te învaţă şcoala?

Bucuresti, Bucuresti. 7 Oct 2019 - 7 Oct 2019
concert aniversar tefan banica la parklake shopping center

Concert aniversar Ștefan Bănica - la ParkLake Shopping Center

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 1 Aug 2020
  • Ai ceva de zis?

    .