poze cursuri de design interior la coala de design erban inscrieri
poze cursuri de design interior la coala de design erban inscrieri poze cursuri de design interior la coala de design erban inscrieri poze cursuri de design interior la coala de design erban inscrieri

Cursuri de design interior la Școala de Design Șerban - înscrieri

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 23 Septembrie 2015 18:15 - Vineri 25 Septembrie 2015
Intrarea Baritonului, nr. 9, sector 2, București

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

În perioada 23 - 25 septembrie, Școala de Design Șerban organizează înscrieri pentru anul de studii 2015 – 2016. Școala de Design Șerban este o școală cu o experiență educațională de 5 ani în designul de interior, pe care îl promovează prin intermediul principiilor de sustenabilitate, funcționalitate și estetică rafinată până la esență și simplitate. Programa de studii pune accent, dincolo de cursurile și seminariile teoretice și practice, pe atelierele de proiectare în cadrul cărora cursanții, asistați de profesori, realizează proiecte variate și realiste de amenajări interioare și mobilier.

Practicarea meseriei de designer de interior presupune atât dobândirea de cunoștințe de specialitate, cât și exersarea practică a unor abilități de bază. În cadrul Școlii de Design Șerban, viitorul designer de interior va învăța într-un an de școală să își transmită ideile prin intermediul unor piese de prezentare privind estetica și tehnica, necesare în această profesie: brief, tablouri de idei, hărți mentale, releveu, concept, schițe, machete, planuri și secțiuni - desenate și valorate pe computer, modele 3d și randări - realizate pe computer, mood-board-uri, detalii de execuție, planuri de iluminat, etc.

Disciplinele de învățământ sunt atent combinate pentru a permite asimilarea într-un mod organic, treptat, a necesarului de cunoştinţe teoretice şi abilităţi practice, culminând cu predarea ultimului proiect, de diplomă. Discipline precum Proiectarea Amenajărilor Interioare, Studiul Formelor și al Culorilor, Grafică Asistată de Computer, Design şi Ecologie, Istoria Stilurilor, Tendinţe Contemporane în Design, etc., sunt dezvoltate prin cursuri teoretice şi seminarii practice, susţinute în cadrul școlii, respectiv workshop-uri, vizite de studiu și invitați.

Anul de studii este împărțit în 4 module, definite ca durată de 4 proiecte de amenajări de interior în care se abordează diferite programe (spaţii rezidenţiale, de alimentaţie publică, expoziţionale, etc.). În programa de studii se pune accent pe componenta practică, respectiv pe atelierele de proiectare în cadrul cărora cursanţii, asistaţi de profesori, realizează proiecte variate şi realiste.

Școala de Design Șerban propune o programă de studii axată pe ateliere de proiectare în designul de interior, transmiterea unor cunoștințe de specialitate și prezentarea unor instrumente necesare proiectării, concretizate în realizarea a 4 proiecte de amenajări de interior.

În perioada 23 - 25 septembrie, Școala de Design Șerban organizează înscrieri pentru anul de studii 2015 – 2016, urmând ca demararea noului an să aibă loc pe 5 octombrie. Pentru informații suplimentare privind prezentarea școlii, o galerie de proiecte din anii anteriori, oferta de studii și procedura de înscriere, vă invităm să consultați pagina școlii: https://scoaladesignserban.wordpress.com/

Mai multe detalii: https://scoaladesignserban.wordpress.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1079

Eveniment postat de organizator

sds

Adaugat in urma cu 3213 zile, 07 Sep. 2015

Adaugat de ScoalaDesignSerban

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Iul 2024 - 19 Iul 2024
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Iul 2024 - 12 Iul 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .