poze eliberarea de stres si tensiuni cu tre
poze eliberarea de stres si tensiuni cu tre

Eliberarea de stres si tensiuni cu TRE

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 15 Aprilie 2016 10:00 - Duminică 17 Aprilie 2016

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 15/20

TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) este un proces simplu si profund in acelasi timp. Cuprinde o serie de exercitii care sustin corpul sa elibereze stresul, trauma si tensiunile la un nivel profund, muscular. Activeaza reflexul natural de tremur al corpului care elibereaza stresul la nivel muscular si calmeaza sistemul nervos. Cand acest tremur natural este activat, insotit de un mediul de incredere ofera posibilitatea corpului sa se elibereze natural de stari de stres si traume, revenind la starea naturala de echilibru.

Beneficii ale exercitiilor TRE® :
– reducerea nivelului de stres
– stare de relaxare
– echilibrare emotionala
– inlatura insomniile si aduce un somn profund
– opreste activitatea mentala excesiva
– aduce mai multa energie
– reduce conflictele interelationale
– reduce nivelul de anxietate
– vindecarea ranilor produse in accidente sau in soc

De ce este TRE® unic?
– procesul TRE® a fost creat pentru a activa tremurul muscular natural lasand corpul sa isi regleze si elibereze nivelul de stres fara nici o interventie din exterior.
– TRE® e un proces somatic, iar corpul se elibereaza de trauma si stres fara ca persoana sa fie nevoita sa povesteasca momentele. Facilitatorul nu e interesat de povestea din spatele traumeitreaca prin durere
– TRE® e un proces care se invata foarte usor de catre persoana care primeste sesiunea. Asfel incat nu creaza dependenta fata de terapeut si poate sa fie folosit in orice situatie stresanta
– TRE® este invatat automat de catre corp, iar data viitoare cand te vei gasi intr-o situatie stresanta reactia automata a corpului va fi de tremur natural
– TRE® e un proces eficient de eliberare a traumei. Totusi nu este un proces care trebuie sa inlocuiasca terapia.

TRE

Procesul TRE este un mediu sigur, de incredere, unde nu exista nuditate sau obligatia de a impartasi lucruri despre tine. E un proces practic unde 80% vom avea practica si 20% teorie.

Facilitator:

AAEAAQAAAAAAAAILAAAAJGFiNDA5YmJmLWRjODktNGUxMi05MDQ2LWRhMjkxZmU3MTQ5OQFiona Leibowitz este trainer international certificat in metoda TRE (exercitii de eliberare a tensiuni si traumei) si consilier in sanatate sexuala. Cu experienta de peste 20 de ani in munca cu grupuri si sesiuni private, analizand dezechilibrele din minte si corp care ne afecteaza armonia vietii, Fiona practica si faciliteaza technici taoiste pentru barbati si femei creand programul NECTAR – un spatiu sigur, cu metode practice si accesibilie oricarei persoane pentru a lucra si transforma energia sexuala si a ne echilibra santatea. Fiona lucreaza international petrecandu-si timpul intre Africa de Sud, Thailanda si America unde organizeaza cursuri si sesiuni private.

” Motivul pentru care am renuntat la consiliere si am decis sa folosesc doar TRE ® in sesiunile individuale este pentru ca am inteles ca la un nivel subtil corpul nostru stie de ce e nevoie sa renunte. Ca si consilier am folosit tehnici de respiratie, vizualizare, meditatie pentru oferi suport persoanelor sa isi identifice traumele, sa renunte la stres si sa traiasca o viata in bucurie. Problema in munca mea e ca majoritatea clientilor continua sa revina la sesiuni, cu aceleasi probleme. Simteau ca nu pot sa aiba incredere in viata sa se relaxeze. Chiar daca stiau care sunt lucrurile care le apasa traumele nu reuseau sa se relaxeze. Imi doream sa descopar o tehnica care sa fie practica si sa il faca pe client independent. In munca cu acesti clienti am realizat ca atunci cand corpul nostru se CONTRACTA de fapt ne ofera o forma de protectie. Cand am descoperit TRE ® a fost clar ca este metoda simpla prin care las corpul sa traiasca contractia fara a asculta povestile si a produce mai multa durere. Iar dupa ce clientul ajunge acasa e ceva ce poate practica singur. Are puterea asupra vietii lui.

Mai multe detalii: http://femeiatrezita.com/2015/05/24/eliberarea-de-stres-si-tensiuni-workshop-practic/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 963

Eveniment postat de organizator

lia bolte

Adaugat in urma cu 2958 zile, 22 Feb. 2016

Adaugat de Lia6767

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .