poze inspiram prin arte 10 ani de proiecte culturale

Inspirăm prin arte - 10 ani de proiecte culturale

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 14 Noiembrie 2017 19:00 - Marţi 14 Noiembrie 2017
Cercul Militar Național, str. Constantin Mille nr. 1, Sala de Marmură

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Fundația Calea Victoriei te invită în 14 noiembrie, la ora 19:00, la Cercul Militar Naţional, în eleganta Sală de Marmură a Palatului, pentru a sărbători 10 ani de proiecte culturale independente și povestea de succes a unei şcoli alternative care a adus un suflu nou în viaţa bucureştenilor de toate vârstele.

Cinci personalităţi culturale, prieteni şi lectori ai Fundaţiei, vor împărtăşi, cu umorul şi căldura care îi caracterizează, felul în care au reuşit să îşi transforme pasiunea într-o carieră împlinită în cadrul evenimentului „INSPIRĂM PRIN ARTE ȘI CULTURĂ”.

Invitaţii serii sunt oameni speciali, care s-au implicat în proiectele fundaţiei, dăruind publicului de toate vârstele din bucuria, inteligenţa, talentul şi entuziasmul lor: istoricul Georgeta Filitti, actrița Dorina Lazăr, filologul Mihaela Anghelescu-Irimia, antropologul Vintilă Mihăilescu și dirijorul Tiberiu Soare.

Poate fi o carieră în domeniul artelor şi al ştiinţelor umaniste o idee bună pentru un tânăr pasionat de frumos? Care sunt cele mai mari provocări pe care un artist, un cercetător, un muzician sau un profesor trebuie să le depăşească în societatea de astăzi? Ce aduc artele şi ştiinţele umaniste în lumea noastră? Cum ar arăta o lume fără pictură, muzică, teatru, istorie, literatură sau antropologie? – iată câteva dintre întrebările pe care gazda serii, Sandra Ecobescu, preşedintele Fundaţiei Calea Victoriei, le va lansa celor cinci invitați.

Fundația Calea Victoriei a apărut în peisajul bucureștean acum 10 ani și a fost prima inițiativă dedicată petrecerii timpului liber prin ateliere și cursuri umaniste. De atunci mai mult de 50 000 de cursanți i-au trecut pragul și s-au bucurat de informațiile oferite de peste 100 de lectori, profesioniști în domenii diverse, de la muzică, film și desen, la branding, dezvoltare personală sau istorie. Peste 2000 de tineri elevi și studenți au beneficiat de burse la cursurile fundației, în funcție de pasiunilor și intereselor lor.

Taxa de participare este de 70 de lei, te poți înscrie la eveniment pe adresa contact@victoriei.ro. Locurile sunt limitate.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/eveniment-de-gala-10-de-ani-de-fundatia-calea-victoriei/

Pret bilet: 70 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 383

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 1072 zile, 13 Oct. 2017

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 850

Alte Evenimente din Bucuresti
rock metal nation fest 2

Rock Metal Nation Fest #2

Bucuresti, Bucuresti. 18 Sep 2020 - 19 Sep 2020
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs masajul balinez cu bete de bambus

Curs: Masajul Balinez cu Bete de Bambus

Bucuresti, Bucuresti. 12 Sep 2020 - 20 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .