poze inspire me invitat dirijorul tiberiu soare
poze inspire me invitat dirijorul tiberiu soare

INSPIRE ME! Invitat: dirijorul Tiberiu Soare

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Mai 2018 17:00 - Sâmbătă 19 Mai 2018
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Dialogurile din Salonul Victoriei: Invitat dirijorul Tiberiu SOARE Fundația Calea Victoriei vă invită sâmbătă, 19 mai, la ora 17.00, la al doilea eveniment din seria “INSPIRE ME”, dialoguri derulate în Salonul Fundaţiei, în cadrul cărora Sandra Ecobescu stă de vorbă cu oameni charismatici, profesionişti excepţionali din domenii umaniste sau culturale, care inspiră sute de oameni pasionaţi de arte, cultură şi educaţie.

Invitatul din luna mai este Tiberiu Soare, dirijor al Operei Naţionale Bucureşti, unul dintre primii lectori ai fundației, autorul celor două cărţi muzicale, unice în peisajul cultural românesc: “Pentru ce mergem la Operă?” şi “Nouă poveşti muzicale“.

Tiberiu Soare este un muzician din tânăra generaţie, care coboară de pe “piedestalul” dirijorului misterios şi se apropie de publicul de toate vârstele pentru a povesti despre frumuseţea muzicii clasice şi a muzicii de operă, cu pasiune, umor, erudiţie, făcând asocieri inedite între diverse domenii culturale.
Va povesti, la întâlnirea din 19 mai, despre inspiraţie, despre modele, despre cum lucrezi cu o orchestră şi cu artişti-solişti în căutarea spectacolului “perfect”, despre muzica clasică şi alte feluri de muzici pe care Tiberiu le iubeşte, despre compozitorii preferaţi şi momentele dificile sau pline de inspiraţie din timpul unui concert.

La final, participanții sunt invitați la un pahar de vin și pot să adreseze întrebări invitatului.

Înscrierile se fac pe adresa contact@victoriei.ro, mai multe detalii despre program și taxa de participare găsiți pe www.victoriei.ro.

Inspire Me – Dialogurile din Salonul Victoriei – îşi propun să prezinte într-o manieră relaxată poveştilor unor oameni pe care îi admirăm, care fac lumea mai frumoasă şi care ne inspiră – vor fi transcrise şi se vor transforma într-un nou proiect editorial.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/inspire-me-dialogurile-din-salonul-victoriei-invitat-dirijorul-tiberiu-soare/

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 253

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 649 zile, 12 Mai. 2018

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 730

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
  • Ai ceva de zis?

    .