poze mame si fiice dragoste si transformare

Mame si fiice. Dragoste si Transformare

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 23 Mai 2014 18:30 - Vineri 23 Mai 2014
Strada Academiei nr 7

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 6/20

Vineri, pe 23 mai va invitam la un atelier special dedicat mamelor si fiicelor. Vom explora psihologic aceasta frumoasa si extrem de complexa relatie, invitandu-va sa participati individual sau chiar impreuna cu mamele voastre, creand astfel o experienta personala inedita.

Un moment cu o deosebita incarcatura emotionala care ne va aduce intr-o atmosfera de descoperiri a multor lectii de viata pe care le-am invatat una de la alta, pe parcursul atator ani...

Vom discuta interactiv despre modelul mamei, lectii de viata, modul in care cele doua si-au transformat vietile datorita acestei relatii, depasirea crizelor, integrarea diferentelor de personalitate.

Vom avea de asemeni si momente vesele cu jocuri si aplicatii, pentru a ne relaxa si a intelege anumite lucruri mai amplu si mai profund.

Atelierul va fi sustinut de Camelia Gavril si psiholog Mihaela Vechiu, detalii despre traineri gasiti pe prima pagina a site-ului http://spring-events.ro/

Pretul de inscriere este 75 lei/persoana iar inscrierile se fac pe adresa contact@spring-events.ro. Detalii orar si locatie gasiti si pe site http://spring-events.ro/, sectiunea evenimente.

"Dincolo de prezenta tatalui in viata sa si a celorlalti membrii ai familiei (bunici, frati) mama devine un pion important in dezvoltarea psihologica cu care se confrunta copilul la fiecare varsta. Sensibila, fragila, ferma, grijulie, calda, afectuoasa, senzuala, dominatoare, puternica, posesiva, critica fiecare femeie se exprima in felul sau. Aceasta exprimare de sine o va transpune inclusiv in relatia cu fiica sa, si va creea o modalitate proprie de raportare la relatia cu aceasta. " ( Mihaela Vechiu)

Ne dorim ca aceasta tematica frumoasa sa ramana pentru fiecare din noi nu doar o amintire placuta ci si un moment de declic in a pretui altfel viata, familia si toate sentimentele ce deriva din aceasta legatura: dragoste, grija , recunostinta si bucurie!

Mai multe detalii: http://spring-events.ro/mame-si-fiice-dragoste-si-transformare/

Pret bilet: 75 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1084

Eveniment postat de organizator

camelia gavril

Adaugat in urma cu 3636 zile, 12 Mai. 2014

Adaugat de Spring Events

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .