poze opera iunea casa hai la cursul practic de design
poze opera iunea casa hai la cursul practic de design poze opera iunea casa hai la cursul practic de design poze opera iunea casa hai la cursul practic de design

Operațiunea Casa - Hai la Cursul practic de design

Bucuresti , Bucuresti. Joi 28 Septembrie 2017 19:00 - Joi 28 Septembrie 2017
Fundația Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40, et. 1

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/15

Avem planuri mari pentru tine! Vrem să te ajutăm să-ți amenajezi casa așa cum îți dorești. Să fie un loc frumos, care să vorbească despre tine și lucrurile care-ți plac, care să-ți ofere liniște și inspirație. Un buget generos pentru cumpărarea mobilierului și finisaje e un punct excelent de pornire, dar nu garantează neapărat succesul operațiunii.

Am stat de vorbă cu Raluca Mocanu, lectorul Cursului de Design practic pe care Fundația Calea Victoriei îl organizează din 28 septembrie, și am cules pentru tine 5 sfaturi de care e bine să ții cont înainte să treci la treabă:

1. Dacă te-ai mutat într-o casă nouă, ține cont că pereții vor elimina lent umiditatea din interiorul lor, deci mai poți avea surprize. Crăpăturile, de exemplu, pot apărea și la un an de la aplicarea finisajelor. Organizează amenajarea ținând cont și de ritmul casei. Verifică de asemenea funcționalitatea instalațiilor utilitare, panta de scurgere a apei în baie e o problemă frecventă. Remediază ce se poate înainte să faci alte investiții.

2. Planificarea atentă te scutește de risipă financiară: începe cu o planșă de idei cu imagini inspiraționale, mostre de vopsea, texturi dorite pentru a vedea cum arată toate împreună.

3. Amenajarea interioară este ca moda: o rochie neagră de calitate nu se va demoda niciodată și poate fi reinventată prin accesorizare diferită. Investește în calitate pentru piesele mari de mobilier, alege pentru ele o culoare neutră și lasă accentul cromatic pe elementele mici din încăpere: rame foto, veioze, cuverturi, vase pentru flori etc. Așa îți va fi ușor în timp să schimbi atmosfera încăperii fără a face investiții majore.

4. Nu face economie când vine vorba de calitatea mobilierului din bucătărie. În cele mai multe case, acesta este mobilierul cel mai des folosit de către toți membrii familiei.

5. Păstrează de la început suficiente zone pentru de depozitare. Dezordinea distruge orice atmosfera, oricât de atent ai ales decorațiunile și mobilierul. Asigură-te că ai un număr rezonabil de sertare în care să ții lucrurile mici, folositoare, dar care lăsate la vedere ar strica tot ansamblul.

Bineînțeles că mai sunt multe de povestit și discutat. Dacă vrei să vezi cum se lucrează pe un releveu, cum se face un mood board care chiar să te ajute și cum evaluezi funcționalitatea unui spațiu, înscrie-te din timp la Cursul practic de design interior. Cele cinci întâlniri au loc seara, de la 19.00 la 21.00, la sediul Fundației Calea Victoriei – str. Popa Soare nr. 40, et. 1. Ai toate detaliile necesare pe site-ul lor, www.victoriei.ro

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/design-interior/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 378

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 889 zile, 19 Sep. 2017

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 731

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .