poze serile vietii constiente 5

Serile Vietii Constiente #5

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 26 Noiembrie 2014 18:30 - Miercuri 26 Noiembrie 2014
Hotel Lev Or, str. Occidentului nr. 25

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/30

A 5-a intalnire din seria Serile Vietii Constiente, un proiect care-si propune sa aduca mai multa constienta in viata de zi cu zi.

Miercuri 26 Nov, începând cu orele 18:30, discutăm, contemplăm, respirăm și medităm împreună asupra conceptului de Libertate și a umbrei acesteia, Victimizarea.

"Tendința umană de a căuta cauze exterioare ale modului în care ne simțim la un moment dat este cea mai importantă dependență de pe planetă. Ea își are originile într-o credință fundamentală conform căreia suntem victime ale propriei realități materiale. Această credință fundamentală instalează un tipar de joasă frecvență care se consolidează perpetuu. Cu alte cuvinte, cârmuiți de această atitudine interioară, devenim prizonieri ai unei capcane construite chiar de noi, iar propriile noastre dorințe și năzuințe sunt cele care ne prind în cursă. Când suntem triști, ne dorim să ne fie bine, iar când ne este bine, ne atașăm de această stare și ne dorim s-o păstrăm. Așadar, înseși emoțiile pe care le căutăm dau naștere la o foame perpetuă de împlinire, împlinire pe care nu o putem atinge niciodată. Suntem dependenți de căutarea împlinirii, nu de împlinirea însăși. De aici emană vechea dilemă a găsirii raiului – dacă l-ai descoperi vreodată, nu ți-ar
plăcea deloc, căci ceea ce îți plăcea, de fapt, era speranța împlinirii, nu starea propriu-zisă de împlinire.

A debloca libertatea înseamnă să nu mai fii dependent de drama vieții. În centrul său, a 55-a Umbră a victimizării ascunde năzuința conștiinței de a reveni la propria unitate.

Există un mit hindus minunat, cunoscut sub numele de Plasa lui Indra, în care cosmosul este văzut ca o împletitură infinită, cu câte o piatră prețioasă la fiecare nod al plasei. În fiecare piatră se reflectă perfect toate celelalte pietre. A 55-a Umbră a victimizării aruncă un văl peste aceste pietre prețioase, ținând astfel omenirea prizonieră în plasă, lipsind-o de posibilitatea de a trăi unitatea tuturor lucrurilor. Prin deblocarea libertății, conștiența noastră va putea, în sfârșit, să scape prin ochiurile plasei emoționale care ne-a ținut atâta timp într-o stare de victimizare. Evadând, vom putea vedea pentru prima data adevărul unității noastre colective strălucind în fiecare dintre nesfârșitele pietre prețioase ale lui Indra."
Richard Rudd - Cheile Genelor, despre Libertate



SERILE VIEȚII CONȘTIENTE sunt un proiect inițiat de ASOCIAȚIA VIAȚA CONȘTIENTĂ. Ne propunem să creăm un cadru de întâlnire pentru cei interesați de evoluția spirituală și ne dorim ca prin intermediul acestor întâlniri să aducem împreună mai multă conștiență în viața de zi cu zi.

O viață conștientă nu înseamnă, din punctul nostru de vedere, o viață lipsită de provocări sau chiar durere uneori, însă este o viață trăită cu toate simțurile și mai ales inima deschisă ; o viață în care ne trăim emoțiile în întregime, le purificăm și alegem conștient în fiecare moment, nu lăsăm tiparele inconștiente să reacționeze în locul nostru.
De asemenea, în lumina cunoașterii aduse de cartea Cheile Genelor de Richard Rudd, considerăm că o viață conștientă este determinată de frecvența la care operăm și de nivelul de integrare al Darurilor si Siddhi-urilor noastre.
Mai multe informații despre cunoașterea pe care ne bazăm, Cheile Genelor – Richard Rudd pe www.genekeys.ro.

Lucrăm așadar în fiecare seară cu o altă CHEILE a GENELOR, folosind diverse tehnici de MEDITAȚIE, RESPIRAȚIE, CONTEMPLARE și TERAPIE a simțurilor (muzică, artă, aromaterapie etc.). Intenția pe care o setăm este să ne eliberăm de tiparele inconștiente ale umbrei și mai mult de atât, să le transformăm în viața noastră în DARURILE și SIDDHI-URILE pe care le ascund de fapt în profunzimea lor.
Este o muncă de aducere la suprafață a emoțiilor înăbușite și blocate în corpul nostru de-a lungul anilor. în cadrul grupului, într-o atmosferă plină de siguranță și susținere, le invităm rând pe rând să se arate și să se vindece. Apoi, cu ajutorul luminii conștienței noastre, le putem accepta și integra în viața noastră, fapt ce ne face mai puternici și capabili de a transfigura experiențele în creativitate.

Sesiunile sunt conduse de Alexandra Lia Chiru și de invitații săi. Încercăm să invităm cât de des posibil alți profesori ce ne pot împărtăși din subiectele si tehnicile pe care le predau (dintre aceștia îi numărăm pe Andrew Fretwell ori de câte ori este în România, Adrian Constantinescu etc.).

ALEXANDRA CHIRU este profesor și organizator de cursuri Cheile Genelor – Secvența de Activare și OFT – Original Feeling Touch în București și în țară. Experiența ei cuprinde cercetare în domeniul geneticii în Japonia, studii de biochimie și nutriție și coordonarea teoretică și practică a activităților OFT (Original Feeling Touch) – tehnica de masaj emoțional derivată din masajul abdominal chinezesc Chi Nei Tsang. De asemenea Alexandra este coordonatorul ediției în limba română a cărții Cheile Genelor.


CÂND
Ne întâlnim miercurea, o data la două săptămâni, în intervalul 18:30 – 21:00:
- 26 Noiembrie - despre Libertate și Victimizare
- 10 Decembrie - despre Sinarhie, Colaborare și Contractare
- 19 Decembrie - despre Iluminare, Imaginatie și Confuzie


UNDE
Hotel Lev Or, Str. Occidentului nr. 25

PREȚ
- 150 RON/ședință dacă vă înscrieți la o singură ședință
- 20% reducere: 240 RON/2 ședințe dacă vă înscrieți la oricare două ședințe

ÎNSCRIERI
Pentru înscriere și orice întrebări ori detalii vă rugăm să ne scrieți la info@genekeys.ro.

De asemenea, în timpul meditațiilor ne vom face comozi și vă sfătuim să vă aduceți o pătură sau un izopren pentru mai mult confort (mocheta este foarte moale, iar în sală este cald).

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/860173577350245/

Pret bilet: 150 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 873

Eveniment postat de organizator

oly ollie

Adaugat in urma cu 3433 zile, 24 Nov. 2014

Adaugat de Oly13095

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .