poze the power table cum arata rezultatele financiare pentru trimestu

The Power Table Cum arata rezultatele financiare pentru Trimestu

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 17 Noiembrie 2021 18:00 - Miercuri 17 Noiembrie 2021

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Esti investitor la Bursa de Valori Bucuresti sau esti interesat sa investesti pe Piata de Capital? Participa online miercuri, 17 noiembrie 2021, incepand cu ora 18:00 la a treia editie The Power Table din anul 2021! Analizam „la rece” rezultatele financiare publicate pentru primele 9 luni din anul 2021 de catre companiile listate la BVB. Accesul la evenimentul online este GRATUIT, dar necesita inscriere in prealabil si confirmare din partea organizatorilor.

In cadrul evenimentului, vom discuta cu Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing la Bursa de Valori Bucuresti, despre cele mai noi listari si ce companii care se pregatesc sa vina la BVB in perioada urmatoare.

Vom analiza, alaturi de Ovidiu – George Dumitrescu, CFA – Director General Adjunct Tradeville S.A. listarile care au avut loc in 2021 si vom vorbi despre cum se desfasoara un plasament privat si cum pot participa la el investitorii la Bursa de Valori Bucuresti.

Cu Catalin Chis – Director General, Presedinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD | Work Soft vom analiza rezultatele financiare ale societatii la 9 luni, planurile de dezvoltare ale societatii si evolutia companiilor la care Life is Hard are detineri.

Dupa prezenta la evenimentul din luna mai, dedicat rezultatelor financiare pe Trimestrul I, Alexandru Stânean – CEO Teraplast S.A. revine in noiembrie la “The Power Table” pentru a discuta despre rezultatele financiare ale societatii la 9 luni, planurile de dezvoltare ale companiei pentru anul 2022 si pe plan intern si extern.
Ca de obicei, Mircea Iliescu - Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro, va oferi o prezentarea detaliata a rezultatelor financiare publicate de cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Evenimentul The Power Table este organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti, 2Performant S.A. si Life is Hard S.A., Evisara (partener tehnic), Financial Intelligence, Finzoom, NewMoney, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila si Bucuresti Business, Prahova Business si Reusita TV (Parteneri media).

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor.

Care este tema evenimentului "The Power Table - Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim"

Vom analiza companiile relevante listate pe Piata principala si pe segmentul AeRO la Bursa de Valori Bucuresti pentru a afla:

• cum arata rezultatele financiare pentul Trimestul III 2021 si care sunt indicatorii importanti din raportari;
• cum arata primele previziuni legate de profiturile companiilor pentru anul 2021;
• facem primele estimari ale dividendelor pe care companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti ar putea sa le distribuie din profitul aferent anului 2021;
Programul evenimentului "The Power Table - Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim":

17:50 - 18:00 - Accesul participantilor la evenimentul online
18:00 – 18:20 – Despre cele mai noi listari si ce companii care se pregatesc sa vina la BVB in perioada urmatoare – Stefan Musgociu – Specialist Business Development si Marketing Bursa de Valori Bucuresti
18:20 – 18:40 – Despre listarile care au avut loc in 2021, cum se desfasoara un plasament privat si cum poti participa la el daca esti investitor la Bursa – Ovidiu – George Dumitrescu, CFA – Director General Adjunct Tradeville S.A.
18:40 – 19:10 – Despre rezultatele financiare ale societatii la 9 luni, planurile de dezvoltare ale societatii si evolutia companiilor la care Life is Hard are detineri – Catalin Chis – Director General, Presedinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD | Work Soft
19:10 – 19:40 – Despre rezultatele financiare ale societatii la 9 luni, planurile de dezvoltare ale societatii pentru anul 2022 si pe plan extern –Alexandru Stânean – CEO Teraplast S.A.
19:40 – 21:00 - Prezentarea rezultatelor financiare pe anul 2020 - Mircea Iliescu, Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro
21:00 – 21:15 - Sesiune Q&A

Evenimentul se adreseaza investitorilor de la Bursa de Valori Bucuresti si celor care sunt interesati sa investeasca pe Piata de Capital.

Mai multe detalii: https://bvbescu.ro/cursuri-investitii-bursa-educatie-financiara-bvbescu/cum-arata-raportarile-financiare-si-cum-investim/

Comenteaza pe Facebook
mircea iliescu

Adaugat in urma cu 872 zile, 08 Nov. 2021

Adaugat de mirceailiescu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .