poze traieste zeita din tine descopera puterea arhetipurilor feminine
poze traieste zeita din tine descopera puterea arhetipurilor feminine

Traieste Zeita din Tine! Descopera Puterea Arhetipurilor Feminine

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 31 Octombrie 2015 10:00 - Duminică 1 Noiembrie 2015
Strada Caderea Bastiliei nr. 54-56

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 10/20

Te invitam sa explorezi aspectele profunde ale feminitatii tale si sa intri in contact cu energia arhetipala transformatoare. Inconstientul nostru este impregnat de esenta arhetipurilor si in multe situatii de viata le manifestam trasaturile fara ca macar sa ne dam seama. Ceea ce ne propunem prin actualul workshop este sa iti oferim o oglinda in care sa le poti vedea, astfel incat sa poti lucra cu ele in mod constient.

Viata noastra actuala ar fi mult mai implinita daca am cunoaste tipurile de energii primordiale care se exprima prin noi si daca am sti sa lucram cu ele, pentru a ne adapta mai bine la rolurile sociale si situatiile in care ne aflam.
Te invitam sa explorezi aspectele profunde ale feminitatii tale si sa intri in contact cu energia arhetipala transformatoare. Inconstientul nostru este impregnat de esenta arhetipurilor si in multe situatii de viata le manifestam trasaturile fara ca macar sa ne dam seama. Ceea ce ne propunem prin actualul workshop este sa iti oferim o oglinda in care sa le poti vedea, astfel incat sa poti lucra cu ele in mod constient.
Intr-un spatiu al conexiunii profunde si hranitoare ce se formeaza intr-o comunitate feminina, vei afla raspunsul la intrebari ca acestea:
Cum sunt eu ca femeie?
Care sunt rolurile sociale in care ma regasesc?
Ce este arhetipul? Cum ma influenteaza?
Ce „zeite“ se exprima prin comportamentul si atitudinile mele?
Ce aspecte pot optimiza pentru succesul relatiilor mele
personale si profesionale?

Participand la acest workshop vei putea sa:
1.Te pozitionezi adecvat in relatiile sociale si intime
2. Gasesti inspiratie in modele feminine puternice
3. Onorezi functia arhetipului de baza si sa afli ce mai ai de facut ca sa dobandesti echilibru in manifestarea feminitatii tale
4. Integrezi aspecte de umbra care te saboteaza din interior
5. Afli mitul tau personal si sa-ti rescrii povestea de viata
6. Optimizezi si imbogatesti imaginea de sine
7. Te adaptezi mai eficient la rolul si contextul in care te afli.

Workshop-ul se bazeaza pe descoperirea modelelor arhetipale de catre Antonia Wolf, discipola si partenera de studiu a lui C. G. Jung, si aprofundate de Jane Shinoda Bolen, psihiatra si analista jungiana celebra.
In cadrul atelierului vor fi folosite tehnici proiective si creative, lucru cu simbolul, imaginatie ghidata, tehnici de relaxare si art terapie. Vei pleca cu noi sensuri, metode de autodezvoltare si diverse creatii ale sufletului si mainilor tale.
Vei trai o experienta transformatoare si vindecatoare.
Workshop-ul va continua cu un program de dezvoltare personala pentru cele care doresc sa avanseze pe calea catre Sine.
„Privilegiul unei vieti este sa devii cine esti cu adevarat.“ – C. G. Jung.

Locatie: Str. Caderea Bastiliei nr. 54-56
Pret: 380 lei, cu o reducere de 25% daca iti rezervi locul pana pe 16.10.2015. Locuri limitate.
Inscrieri la: http://goo.gl/forms/58wfWbyPoR , cristina@ugrow.ro, 0726 602 037
Pperioada de desfasurare:
Sambata 31 Octombrie 2015: 10:00 - 18:00, Duminica: 1 Noiembrie 2015: 10:00 - 18:00

Facilitatoare si calauze:

Cristina Eremia - identity & career coach, trainer
"Mi-am inceput parcursul de dezvoltare personala acum 15 ani, in cadrul workshop-urilor experientiale de la Facultatea de Psihologie, iar de 11 ani activez in domeniul resurselor umane si dezvoltarii organizationale. Am parcurs formari in Gestalt si NLP Coaching, apoi in Art terapie. Practic coaching individual si de echipa din 2008 si iubesc unicitatea fiecarei fiinte, lucru care ma motiveaza atunci cand imi insotesc clientii in parcursul lor de dezvoltare si formare ca oameni si profesionisti. Imi manifest feminitatea in mod creativ, inclusiv prin pictura, mandale, obiecte hand-made si ‘portrete ale sufletului’. Sustin descoperirea si valorizarea talentelor clientilor mei, ii insotesc pe calea catre centru fiintei si identitatii lor. "

Oana Mihailescu – trainer & coach pentru femei active
Sunt coach certificat de Noble Manhattan Coaching si am formare in procesul terapeutic Calatoria a lui Brandon Bays. M-am specializat in a lucra cu femeile active care vor sa aduca echilibru in vietile lor in urmatoarele domenii: cariera, familie, prieteni, sanatate, finante.
Din adolescenta sunt pasionata de inteligenta emotionala, dezvoltare personala, comunicare, incredere in sine si am urmat multe training-uri pe aceste teme.In viata mea de zi cu zi, imbin rolul de mama pentru doi baieti minunati, cu cel de sotie, trainer, coach pentru femei active, autor de articole, voluntar in proiecte ce promoveaza coaching-ul si educaţia non-formala dar si cu cel de femeie care are grija de sanatatea si corpul ei, care isi aloca timp pentru pasiuni si construieste constant relatia cu ea insusi.Si astfel imi sustin si clientele in a-si gasi echilibrul eficient si implinirea viselor lor de viata.

Testimoniale
La workshop-ul de feminitate am avut ocazia sa ma descopar si sa ma inteleg. Sa realizez ca anumite sentimente de vinovatie acumulate in timp sunt acolo dintr-un motiv. Am inteles si de ce s-au produs anumite blocaje si, totodata, am primit informatii despre instrumente care pot elibera acele blocaje si ma ajuta sa manifest feminitatea in toata complexitatea ei. A fost un seminar fascinant, plin de informatie, energie pozitiva, emotii si conectare, care a deschis o poarta anterior inchisa.
Raluca Manaila - PR Manager Ogilvy Public Relations Worldwide

Participarea la atelierele de feminitate mi-a deschis noi ferestre catre mine si catre modul in care privesc si inteleg lumea din jur. Am aflat lucruri concrete despre doua concepte abstracte si prin urmare neimportante pana atunci pentru mine: arhetipuri si umbre. Daca nu esti constient de arhetipuri, este ca si cum ar trebui sa conduci 24h/24 o echipa formata din mai multe persoane, fiecare foarte bine pregatita in domeniul sau dar, pentru ca nu exista o minte foarte constienta care sa le dea directia, fiecare face ce ii trece prin cap. Rezultatul? De cele mai multe ori, haos, stres, esecuri si intamplator succes. Daca, insa, iti cunosti bine "echipa de arhetipuri" si stii ce vrei, esti managerul fericit al propriei persoane.
Daniela Tudor, PR Consultant

Am asteptat cu nerabdare si cu o oarecare teama workshopul pentru ca nu aveam nici cea mai mica idee ce urma sa se intample, oricat am citit despre el. Daca am avut oarecare asteptari, ele au fost cu mult depasite. A fost o experienta cu adevarat transformatoare, completa si foarte complexa.
Am ramas cu multe idei si sentimente in urma workshopului, dar o sa mentionez doua dintre ele: descoperirile si informatiile foarte pretioase pe care le-am primit si atmosfera prietenoasa, aproape intima a unui loc in care eu si fiecare femeie de langa mine ne-am dezvaluit cu autenticitate, incredere si sinceritate.
Recomand cu drag si convingere workshopul tuturor femeilor, chiar si celor care pot privi descrierea lui cu neincredere. E o experienta diferita de oricare alta si simpla deschidere in fata ei poate aduce daruri negandite. La sfarsitul workshopului am avut sentimentul ca am intalnit persoane foarte diferite, pe care poate inca nu le cunosc, dar care imi sunt surori. Si asta e un sentiment pe care nu l-am mai cunoscut pana acum.
Ioana Malancu – Entrepreneur

Nu am simtit niciodata (atat in mine, cat si intr-un grup), o energie feminine mai prezenta si mai hranitoare, ca in acest workshop.
Dupa ce s-a terminat, ma simt radioasa, bucuroasa, cumva implinita. Si stiu ca in mine se afla de fapt resurse energetice pe care nu le credeam acolo, dar cu aceasta ocazie le-am descoperit si stiu ca pot apela la ele atunci cand voi avea nevoie de ele in dezvoltarea mea.
Recomanda workshop-ul pentru atmosfera si conexiunea cu celelalte femei participante; pentru intrebarile, revelatiile (momentele de luciditate, iluminare) care se nasc in tine la intalnirea cu arhetipurile feminitatii.
Raluca Sadula

Mi-au placut experientele fiecarei femei, indrumatoarele noastre, locul, mancarea, atmosfera.Am plecat cu experienta stimei de sine, a propriei valori, a impacarii cu ceva ce fusese lasat in umbra. Sunt constienta ca am de luptat cu multe prejudecati, unele chiar ale mele.As recomanda acest workshop si unor femei mai tinere decat mine (33ani). Cu cat stii mai repede unde te situezi tu ca femeie, cu atat mai clar iti va fi parcursul in viata. Femeile dau nastere atat femeilor cat si barbatilor, astfel incat acei indivizi voi fi neimpliniti daca vor fi crescuti de o mama neimplinita. Asadar e important nu doar in plan personal cat pentru intreaga societate.
Am plecat de la workshop cu o energie fantastica. Aveam toate motivele sa fiu obosita de la nesomn de mai multe zile. Cu toate acestea, simteam ca radiez, de fapt Hetaira din mine era happy. I se redase stralucirea pe care o merita. Nu e nimic rau sa fii astfel! Sotul mi-a spus ca straluceam in momentul in care am intrat pe usa. Din ce am vazut pana acum, si alte fete s-au simtit energizate. Bucuria de a te simti bine cu tine insati si satisfactia ca esti valorizata.
Delia Herman – Visual Artist

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/939481699424502/

Pret bilet: 380 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1076
olivia

Adaugat in urma cu 3110 zile, 13 Oct. 2015

Adaugat de hestia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .