poze vino sa vorbim

Vino Sa Vorbim!

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 18 Iunie 2011 10:00
Caffe Tabiet, White Saloon, Str. Avrig 29, sector 2, Bucuresti.

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Bucuresti, 30 Mai 2011 – Pandorra Business Management si Scoala de Actorie Q Feel lanseaza seria de cursuri pentru Public Speaking - “Simply Talking”.

Pandorra Business Management si Scoala de Actorie Q Feel lanseaza seria de cursuri pentru Public Speaking - “Simply Talking”.

Ne confruntam zi de zi cu situatii pe care nu le gasim, sau cel putin asa pare, in nici o categorie. Atunci cand ni se intampla avem senzatia ca suntem poate sub presiune, ca suntem poate blocati in procesul decizional pentru ca ne simtim constransi sau poate pur si simplu nu credem ca ni se poate intampla chiar noua. Incepem drumul catre o cariera cu zambetul pe buze, inarmati cu avantul de a demonstra ca putem, ca suntem buni profesionisti si ca meritam o avansare. Uneori incepem o afacere pentru ca avem o idee, pentru ca am sesizat un potential si dam tot ceea ce putem.

Paradoxal, dupa o vreme, simtim nevoia sa vorbim. Sa vorbim cu cineva despre punctul in care ne aflam, despre situatie sau pur si simplu despre o noua idee, devine cel mai greu lucru. Pentru ca ne-am castigat un statut si trebuie sa ne alegem cu atentie cuvintele si starile. Simply Talking vine ca un raspuns natural al nevoii de a vorbi despre ceea ce ni se intampla la servici, despre ceea ce ni se intampla in afaceri, despre sedinta care ne-a cam zdruncinat increderea in noi, despre campania pe care am lansat-o si pare ca nu a avut rezultatele pe care seful ierarhic le astepta. Cu maximum de confidentialitate Business Therapy isi propune sa te asculte, pentru ca Business Therapy a fost infiintat de o echipa care s-a format tocmai prin schimbul liber de idei, tocmai pentru ca ei au avut nevoie sa vorbeasca si tocmai pentru ca ei si-au dat seama ca uneori Simply Talking functioneaza.

Cati dintre noi nu ne-am confruntat macar o data cu absenta cuvintelor? Cati dintre noi nu am trecut prin starea apasatoare a presiunii unui discurs in public? Fie in fata subordantilor nostril, fie la un eveniment de lansare, fie chiar si intr-o sedinta interna, cati dintre noi nu am avut macar o data senzatia ca am dori sa fim in cu totul alt loc decat acolo? Si DE CE? Pentru ca uneori lucrurile simple sunt cele mai complicate, pentru ca uneori sa vorbesti devina cea mai grea sarcina!

Simply Talking adreseaza elemente incepand cu categoriile de public carora ne adresam, notiuni de Analiza Tranzactionala si Programare Neurolingvistica aplicata in afaceri pana la mesajele non-verbale si retorica discursului, toate intr-o abordare menita sa incurajeze exprimarea si atitudinea in fata unui public tinta!

Doina Ionescu este fondatorul Scolii de Teatru Q-Feel, actrita, regizor de teatru si Formator Autorizat CNFPA. Din 2006 sustine si organizeaza programe de training, teambuilding, cursuri de actorie si workshop-uri de creativitate si dezvoltare personala. Totodata, sustine ideea ca "Lumea teatrului este in noi, in fiecare" si ca oricine isi poate exersa si imbunatati rolul sau pe scena vietii.

Doina Ionescu impreuna cu Pandorra Business Management, o companie care crede ca fiecare firma, fiecare individ si orice actiune sau gest sunt unice prin context si continut, pentru care companiile sunt persoane, cu personalitati dintre cele mai diferite care se bucura, plang sau sufera de nostalgie lanseaza Simply Talking.

Ai trac atunci cand trebuie sa vorbesti sau sa sustii un discurs in fata unei mase de oameni?
Ai vrea sa te gasesti oriunde mai putin in fata LOR?
Ai vrea sa transformi cuvantul in avantajul tau competitiv?

Simply Talking te invita sa vorbim despre Cuvinte, despre Atitudine, despre lucruri Simple, despre un Discurs fara emotii!

Simply Talking nu este un curs. Simply Talking nu preda! Simply Talking te va face sa redescoperi ca iti place sa vorbesti! Despre Orice, Oricand!

Incearca! Participa la Simply Talking!

Cursul dureaza o zi si se desfasoara dupa calendarul de mai jos la Caffe Tabiet, White Saloon, Str. Avrig 29, sector 2, Bucuresti.

Data Durata
18 Iunie 2011 10:00-18:30
19 Iunie 2011 10:00-18:30
25 Iunie 2011 10:00-18:30
26 Iunie 2011 10:00-18:30

Costul participarii este de 250 RON de persoana si include masa de pranz pentru participant. Inscrierile se fac pana pe data de 12 Iunie 2011 pentru zilele 18-19 iunie 2011 si pana pe data de 20 Iunie pentru zilele 25-26 Iunie. Confirmarea participarii se face prin achitarea taxei de participare pana la datele mentionate in contul RO47RNCB0076110905760001, Ionescu Gh. Doina Persoana Fizica Autorizata Sediu Social: Bucuresti, Sector 2, Sos. Mihai Bravu, Nr. 35, Bl. P13, Scara A, Et. 10, Ap. 47 CUI:24996153 Reg. : F40/370/23.01.2009 Banca: BCR Sector 5.

Transmiterea confirmarilor de plata se face pana pe 12 iunie 2011, respectiv 20 iunie 2011 prin transmiterea dovezii de plata la adresa pbm@pandorra.ro si/sau contact@cursuri-actorie.ro.

Pret bilet: 250 Lei

Comenteaza pe Facebook
monica magureanu

Adaugat in urma cu 4708 zile, 30 Mai. 2011

Adaugat de MonicaMagureanu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 27

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .