poze workshop arta flirtului magia seduc iei by elena cucicovschi
poze workshop arta flirtului magia seduc iei by elena cucicovschi poze workshop arta flirtului magia seduc iei by elena cucicovschi poze workshop arta flirtului magia seduc iei by elena cucicovschi

WORKSHOP – Arta Flirtului. Magia Seducției, by Elena Cucicovschi

Bucuresti , Bucuresti. Luni 12 Februarie 2018 19:00 - Luni 12 Februarie 2018

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Pe 12 februarie, începând cu ora 19:00, într-una din locațiile de lux ale Capitalei, va avea loc unul dintre cele mai apreciate workshop-uri ale proiectului “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi” – Arta Flirtului. Magia Seducției. Timp de trei ore, trainerul de talie internațională va preda cursantelor sale câteva dintre secretele seducției controlate, punând accent pe magia privirii, a atingerilor, pe importanța timbrului vocal și pe puterea ascunsă a cuvintelor. Mai mult decât atât, cursantele vor afla tehnici și practici de amplificare a energiei feminine, de punere în valoare a calităților personale, de stimulare a încrederii, secretul oferirii și primirii cu eleganță a complimentelor și multe altele. Workshop-ul va fi transmis live, pe Internet, pentru persoanele din țară și străinătate, care nu pot participa fizic la eveniment. Taxa de participare – 100 Euro.

Jocul seducției este o Artă. Schimbul de priviri cu subînțeles, atingerile timide și aparent neintenționate, șoaptele rostite cu senzualitate, umărul dezgolit din greșeală, buzele mușcate ușor, complimentele atent alese sau mișcările lascive ale șoldurilor au schimbat, de-a lungul istoriei, nu doar destine personale, ci și soarta atâtor civilizații. Prin flirt și emoție, prin trezirea interesului și stârnirea poftei, s-au întemeiat familii și caste regale, s-au negociat teritorii, au izbucnit războaie și s-au schimbat alianțe.
Flirtul este cea mai puternică armă a femeii. Când o femeie știe să flirteze, ea își așterne lumea la picioare. Ea începe să dețină controlul, să aleagă, în loc să fie aleasă, să își îndeplinească dorințele, să învețe să se pună în valoare, să ofere și să primească plăcere, să facă schimb de energie și emoții, și să se încarce din această descătușare de vibrații energetice. Flirtul, deși este privit adesea ca un subiect tabu, nu trebuie confundat cu disponibilitatea, cu vulnerabilitatea sau accesibilitatea gratuită. Dimpotrivă, el este cel mai frumos și feminin mod de a iniția o posibilă relație. O femeie abilă, care stăpânește arta seducției, va atrage atenția bărbatului pe care îl dorește în cel mai delicat, rafinat și elegant mod cu putință, și va ghida formarea unei posibile relații după propriile reguli, lăsându-i acestuia, în permanență, impresia că el deține controlul și inițiativa.
Ca orice Artă, și Arta Flirtului se învață. Deși cele mai multe dintre femei știu să recepționeze, instinctiv, semnalele emise de către bărbați, prea puține știu să declanșeze aceste semnale, să le atragă, să le savureze, să le transforme în clipe de neuitat, să ajute partenerul să le simtă, să le înțeleagă, să le intuiască, astfel încât acest joc amețitor de emoții și senzații să ducă, în cele din urmă, către idile, relații și căsnicii fericite.
Mai mult decât atât, flirtul crește carisma, încrederea în sine, abilitățile de relaționare, inițiativa, spontaneitatea și creativitatea, așa că să nu vă surprindă dacă exercițiul flirtului vă va aduce rezultate în carieră, în viața socială și oportunități pentru viitor.
O femeie care știe să se joace cu armele seducției, care stăpânește ca o adevărată artistă secretele senzualității, ale eleganței, ale subtilității, va fi mereu o femeie fericită. Ea a scăpat de blocaje energetice și psihologice, ea își poate juca rolurile cu naturalețe pentru că este autentică în oricare dintre avatarurile sale, ea își permite să se exteriorizeze liber, neîngrădit, să fie jucăușă, creativă, dulce, seducătoare, pasională, să fie așa cum își dorește, pentru că în tot acest timp, ea deține controlul asupra emoțiilor sale și ale bărbatului pe care îl seduce.
Arta Flirtului înseamnă arta de a te pune în valoare, de a atrage atenția bărbatului dorit într-un mod subtil și nedeclarat, de a-ți păstra misterul, de a te juca senzual cu trupul, cu mintea și cu emoțiile, de a conduce pașii idilei în direcția dorită, de a savura fiecare clipă petrecută împreună și de a da șansa unei posibile relații să se nască.
La workshop-ul Arta Flirtului. Magia Seducției, by Elena Cucicovschi, vom învăța:
ELIBERAREA de temerile care ne împiedică să ne manifestăm energia feminină, de teama de refuz, de penibil, de vulnerabilitate, de neîncrederea în sine, de stângăciile pe care femeile le fac, adesea, în relațiile cu bărbații. Vom înțelege diferența dintre Arta Flirtului și accesibilitatea gratuită, disponibilitatea sau chiar impresia că cineva își dorește cu disperare un partener. Vom înțelege cum să privim eventualele refuzuri și că acestea nu au legătură cu noi, ci cu bărbații respectivi.
ACCEPTAREA faptului că a dori un partener și a iniția semnalele energetice în acest sens nu face o femeie să fie “ușoară”. Nevoia și dorința de a cuceri un bărbat pe care îl admiri, îl placi sau îl consideri potrivit ție sunt normale și firești, indiferent de vârstă, statut social sau marital. Fie că ai 20 de ani, fie că ai peste 50, fie că n-ai avut niciodată o relație, sau ai deja două căsnicii eșuate, ești la fel de îndreptățită să fii fericită și să trăiești povești de dragoste.
ÎNȚELEGEREA mecanismelor masculine de receptare a flirtului. Vom învăța ce sesizează mai întâi bărbații când vine vorba de o femeie, ce îi interesează mai mult, ce le face plăcere să audă, care sunt sentimentele pe care le putem naște în ei, cum îi facem să se simtă speciali și să își mai dorească prezența noastră. De asemenea, vom afla împreună care sunt gesturile care dau de gol un bărbat fără energie masculină.
TAINELE SEDUCȚIEI și ARTA FLIRTULUI. Vom învăța despre: magia privirii, timbrul vocii, magia atingerilor, secretul oferirii și primirii complimentelor, vom învăța cum să ne folosim de puterea ascunsă a cuvintelor pentru a stimula imaginația, pofta, dorința, curiozitatea, misterul.
Vom descoperi tehnici și practici de a ne pune în valoare, de a ne crește aura energetică, de a permite fluxului de energie să circule prin noi și să ne inunde cu feminitate, cu grație, cu magnetism, cu dorință sexuală, cu feromoni, cu inspirație și încredere.
O femeie încrezătoare în sine, jucăușă, stăpână pe emoțiile sale, care știe să jongleze cu atuu-urile sale și să stimuleze imaginația unui bărbat prin cuvinte, gesturi, atingeri diafane, subtile...acea femeie va avea tot ce își dorește.
Cui se adresează workshop-ul “Arta Flirtului. Tainele Seducției”?
Femeilor care își doresc să își găsească un partener pe gustul lor.
Femeilor care au deja un partener și doresc să retrezească interesul soțului sau al iubitului, și să reaprindă flacăra pasiunii.
Femeilor care au trecut prin decepții și despărțiri, și care și-au pierdut încrederea în sine și speranța de a mai găsi un partener potrivit.
Femeilor care nu au știut niciodată să seducă un bărbat, care s-au lăsat mereu seduse sau, pur și simplu, au jucat după regulile bărbaților.
Femeilor tinere, care sunt curtate frecvent și cad, adesea, pradă bărbaților nu întotdeauna bine intenționați.
Femeilor trecute de prima tinerețe, care se tem să mai intre într-o relație, fie de teama a ceea ce vor crede cei din jur, fie de teama că nu vor mai ști cum să se poarte la o întâlnire.
Femeilor care trăiesc în energie masculină zi de zi, femei de afaceri, cu responsabilități și autoritate, care s-au masculinizat și în plan personal, motiv pentru care întâmpină dificultăți în relațiile cu partenerii de viață sau alți bărbați.
Pentru detalii și înscrieri:
Email: office@artadeafifemeie.ro
Tel: 0751 100 418

- // -
Proiectul “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschii” reprezintă primul program transformațional complet din România, singurul care înglobează tehnici și practici deopotrivă străvechi și moderne, coagulate în jurul ideii de Putere Feminină.
Prin varietatea temelor abordate și structura personalizată a programelor și tehnicilor, proiectul “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschii” este un concept unic în lume, susținut de Elena, cu succes, atât în România, cât și în alte țări.


Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/211429246088174/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1073
streetwisepr

Adaugat in urma cu 1830 zile, 29 Ian. 2018

Adaugat de StreetwisePR

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 65

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad lt

Curs profesional Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .