poze workshop resetarea by elena cucicovschi

Workshop RESETAREA, by Elena Cucicovschi

Bucuresti , Bucuresti. Luni 5 Martie 2018 19:00 - Luni 5 Martie 2018
Hotel

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Înainte de orice ritual de amplificare și atragere a energiilor pozitive, a dragostei, a abundenței, a fericirii ș.a.m.d. este obligatoriu ca femeia să se curețe de energii negative și dependențe emoționale și trupești, să se elibereze din nodurile energetice care o țin pe loc, să își purifice karma și să facă, astfel, loc tuturor lucrurilor bune care vor apărea în viața sa.

A fi Femeie, nu este ușor. Așa suntem învățate să credem, și cu greu putem lua în serios varianta că viața unei femei obișnuite poate fi și ușoară, frumoasă, lipsită de multe dintre grijile și greutățile inutile cu care ne luptăm, zi de zi. Suntem învățate să ne acceptăm soarta, să ne chinuim cu problemele, să ignorăm piedicile repetate care ne apar în drumul vieții, să nu dăm atenție trecutului și să ne descurcăm cu puțina energie care ne mai rămâne, după ce ne luptăm cu toate acestea.

Din fericire, viața unei femei adevărate poate fi ușoară sau, cel puțin, ușurată de multe dintre influențele negative care o țin pe loc, care au împotmolit-o și o seacă de energie și poftă de viață.

Tocmai de aceea, a fi Femeie este o Artă. Pentru că numai o Femeie adevărată și înțeleaptă va înțelege cât de important este să te folosești de resursele naturii, să înveți să anulezi energiile negative și să le transformi în energii pozitive, astfel încât nimic să nu te poată împiedica din a-ți atinge potențialul și, cel mai important, din a-ți îndeplini dorințele, menirea și soarta.

De mii de ani, femeile – alese, care au avut acces la practici și ritualuri energetice ținute secret, s-au folosit de energia Focului și a Lunii pentru a se proteja de blesteme, invidii, deochi, atacuri energetice, farmece, blocaje și legături emoționale și sexuale, care le împiedicau să aibă relații sănătoase, familii armonioase și energie pentru tot ceea ce aveau de făcut, zi de zi.

Astăzi, aceste ritualuri de eliberare, purificare și protecție sunt nelipsite din rutina Caselor Regale, a vedetelor și a marilor personalități publice, care astfel se asigură că nimic nu le poate sta în calea fericirii și a îndeplinirii misiunii pe care o au, pe acest pământ.

Înainte de orice ritual de amplificare și atragere a energiilor pozitive, a dragostei, a abundenței, a fericirii ș.a.m.d. este obligatoriu ca femeia să se curețe de energii negative și dependențe emoționale și trupești, să se elibereze din nodurile energetice care o țin pe loc, să își purifice karma și să facă, astfel, loc tuturor lucrurilor bune care vor apărea în viața sa.

LA WORKSHOP-UL RESETAREA VOM ÎNVĂȚA:

Cum se pot identifica BLOCAJELE ENERGETICE?

ZILELE BENEFICE din Calendarul Lunii, când este recomandat să facem practicile de eliberare și protecție împotriva energiilor negative.

Care sunt ZILELE COMPLICATE ale lunii, cum să ne protejăm de atacurile energetice și ce este recomandat să facem în perioada respectivă pentru a ne feri de neplăceri.

Cum să ne folosim de ENERGIA LUNII și de ENERGIA FOCULUI pentru a purifica reziduurile negative, gândurile distructive, legăturile emoționale, dependențele toxice etc.

Cum să RUPEM LEGĂTURILE SEXUALE (care țin șapte ani) și DEPENDENȚA EMOȚIONALĂ, care distrug femeia și sunt considerate a fi mai periculoase pentru organismul acesteia decât consumul de droguri!

Cum să PURIFICĂM CANALELE ENERGETICE.

Cum să ne vindecăm folosindu-ne de CERCUL PUTERII FEMININE.

TEHNICI și RITUALURI STRĂVECHI de :
- eliberare din cordoanele energetice negative
- curățare a karmei
- recuperare a energiei pierdute
- purificare a casei, a biroului și a relațiilor
- rupere a legăturilor cu trecutul și persoanele cu influență nefastă
- împăcare cu strămoșii și anulare a blestemelor de la șapte generații

Cum să ne folosim de puterea LUMÂNĂRILOR MAGICE și a BRĂȚĂRILOR-TALSIMAN din cristale naturale pentru a preveni atacurile energetice și scăderea vibrației, și pentru a transforma fluxul de energie negativ în forță creatoare pozitivă.

CUI SE ADRESEAZĂ WORKSHOP-ul RESETAREA?

- Femeilor de orice vârstă și statut social, care înțeleg că ignorarea energiilor negative nu înseamnă imunitate împotriva lor, ba, dimpotrivă, lipsa măsurilor de protecție înseamnă vulnerabilitate și eșec.

- Femeilor care nu își pot întemeia relații sănătoase, nu pot scăpa de traumele trecutului, nu își pot găsi liniștea și împăcarea, indiferent de parteneri sau condiții de trai.

- Femeilor care atrag invidia celor din jur datorită frumuseții, a succesului, a bunăstării lor, care știu că sunt vorbite de rău, hulite, care se deoache des, care au stări de neliniște inexplicabile, coșmaruri, atacuri de panică etc.

- Femeilor care se simt urmărite de ghinion, de insucces, de neșansă, cărora nimic nu le iese cum își doresc, cărora nu li se îndeplinesc dorințele, care se simt că înoată împotriva curentului și nimic nu dă rezultate.

- Femeilor care simt că au fost atacate energetic și că au găuri în corpul lor eteric, prin care li se scurge energia.

- Femeilor care au avut legături emoționale și sexuale cu diverși parteneri, și care acum întâmpină greutăți în a-și întemeia o familie sau a menține o relație sănătoasă.

- Femeilor care sunt permanent lipsite de energie, de poftă de viață, de dorință sexuală, de puterea de a crea, de bucuria de a trăi, și care nu își pot explica lipsa de vitalitate și entuziasm.


Preţ: 100 Euro
Înscrieri la: office@artadeafifemeie.ro

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/378449242670927/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 622
streetwisepr

Adaugat in urma cu 1809 zile, 26 Feb. 2018

Adaugat de StreetwisePR

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 65

Alte Evenimente din Bucuresti
curs profesional autocad lt

Curs profesional Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
curs web design fara programare web

Curs web design fara programare web

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .