poze workshop style detox cu irina markovits la bucure ti mall vitan

Workshop Style Detox cu Irina Markovits la București Mall - Vitan

Bucuresti , Bucuresti. Joi 16 Martie 2017 18:45 - Joi 16 Martie 2017
Bucuresti Mall (Vitan)

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Joi, 16 martie, de la ora 18.45, clientele centrului comercial sunt invitate să își reîmprospăteze garderoba! Cum să facă asta le va arăta Irina Markovits, consultant de stil și fondatoarea blogului StyleDiary.ro, în cadrul workshop-ului „Style Detox”, care va avea loc la București Mall.

Nu te lasă inima să te desparți de niște sandale sexy, cu toc de 12 centimetri, deși sunt cu jumătate de număr mai mici? Te uiți cu nostalgie la rochia cu paiete purtată ultima dată la Revelionul din 2012, pătată în aceeași noapte cu șampanie și ruj, deși nu o vei îmbrăca prea curând? Ai decis "Nu am cu ce să mă îmbrac!", deși dulapul a devenit neîncăpător pentru garderoba care se extinde continuu?
În acest caz, avem vești bune pentru tine! În luna dedicată sexului frumos, primul centru comercial modern din România te surprinde cu un workshop ce propune un detox stilistic de primăvară. Prin acest proces de reîmprospătare a look-ului te va ghida nimeni alta decât Irina Markovits, consultant de stil și fondatoarea blogului StyleDiary.ro. Ea îți va propune o strategie de evaluare a garderobei în opt pași, dar îți va arăta și cum, și ce să scoți din dulap pentru a-l reorganiza apoi.
Totodată, participând la workshop-ul de joi, 16 martie, de la ora 18.45, vei beneficia și de un exercițiu practic pentru acasă, ca să îți porți întreaga garderobă în următoarele cinci - șase săptămâni, învățând să asortezi și să combini diferite articole. În plus, Irina Markovits te va ajuta să alcătuiești lista de shopping pentru primăvară, în funcție de piese-cheie din tendințe, culori-vedetă ale sezonului și cele mai recente trenduri în materie de accesorii. Consultantul de stil îți va răspunde la toate întrebările, în cadrul unei sesiuni de Q&A ce va încheia workshop-ul.
Și veștile bune nu se opresc aici! 30 de locuri gratuite sunt disponibile la detoxul stilistic de primăvară marca Irina Markovits. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la office@bucurestimall.com.ro, ca să te bucuri de o experiență de fashion inedită.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/271391829962397/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 411
rms

Adaugat in urma cu 1082 zile, 13 Mar. 2017

Adaugat de roxanas

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 15

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .