poze zeitele din noi arhetipuri ale feminitatii
poze zeitele din noi arhetipuri ale feminitatii

Zeiţele din noi – Arhetipuri ale feminităţii

Bucuresti , Bucuresti. Joi 17 Septembrie 2020 19:00 - Joi 17 Septembrie 2020
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Sunt multe feluri în care poți ajunge să te înțelegi mai bine cu tine însăți. Cursul online Zeiţele din noi – Arhetipuri ale feminităţii, pe care psihologul Monica Găitănaru îl începe din 17 septembrie la Fundația Calea Victoriei, poate fi una dintre metode.

Ești mai degrabă impulsivă sau împăciuitoare? Există un anumit lucru în viața ta pentru care simți că ai sacrifica orice altceva? Fie că e vorba despre familie, carieră sau partener, e important, pentru împlinirea ta, să conștientizezi ce anume reprezintă centrul gândurilor și sentimentelor tale.

Poate ai observat deja că există femei care simt nevoia de a aparţine până la contopire bărbatului lor, dar şi femei care ştiu să îşi afirme puterea mai presus de orice obstacol. Sau femei materne până la sacrificiu, dar şi femei care-şi preţuiesc, mai mult decât orice, libertatea. Felul în care arhetipurile feminine transmise din vremuri de demult îți influențează alegerile pe care le faci în fiecare zi este fascinant și te invităm să-l descoperi la acest curs.

Zeiţele la care se referă titlul reprezintă tipare ale feminităţii impregnate cu mai multă putere şi diversitate comportamentală decât li s-a permis femeilor obişnuite să manifeste de-a lungul timpului. Ele diferă una de cealaltă, fiecare având atât trăsături pozitive, cât şi potenţial negative. Ești gata să le cunoști?

Vei descoperi, la curs, care sunt și cum funcționează cele patru arhetipuri feminine: mama, amazoana, seducătoarea și preoteasa, vei învăța să stabilești sau să gestionezi mai bine relaţia cu trupul tău și vei afla ce înseamnă echilibrarea femininului cu masculinul. La atelier vor fi folosite tehnici creative, lucru cu simbolul, imaginaţie ghidată şi tehnici de relaxare.

Cursul are 3 întâlniri, toate se desfășoară în seri de joi, de la 19.00, pe platforma zoom.us. Taxa de participare este de 240 de lei și se poate plăti online, direct de pe pagina cursului.

Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde poți urmări cursul. Dacă ai întrebări suplimentare, trimite un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/zeitele-din-noi-atelier-de-celebrare-a-feminitatii/

Pret bilet: 240 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 47

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 12 zile, 09 Sep. 2020

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 850

Alte Evenimente din Bucuresti
comunicarea eficienta seminar curs sub licen a pcm

Comunicarea eficientă – seminar (curs) sub licență PCM®

Bucuresti, Bucuresti. 19 Oct 2020 - 21 Oct 2020
curs de pictura in culori acrilice

Curs de pictură în culori acrilice

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 3 Octombrie 2020
curs de pictura in ulei cu it

Curs de pictură în ulei – cuțit

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 22 Septembrie 2020
atelier de pictat tricouri

Atelier de pictat tricouri

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 2 Octombrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .