poze seara de carte iubirea la timpul prezent

Seară de carte - Iubirea la timpul prezent

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 13 Februarie 2019 19:00 - Miercuri 13 Februarie 2019
Centrul Călătoria Inimii, Strada Mr. Aviator Ștefan Sănătescu nr. 53, sector 1, București

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Alte Evenimente

Seară de carte cu tema psihologia cuplului și relația de cuplu ca poartă spre transformare

Din propriile experiențe ale relațiilor de cuplu și privind la cei din jur, două întrebări provocatoare se conturează.

Prima este: ce ne aduce împreună într-o relație de cuplu? Iar a doua: cum reușesc unii dintre noi să trăiască relații de cuplu durabile, trecând împreună prin momente de cumpănă și reinventându-și iubirea unul pentru celălalt?

Regăsim între Cărțile Maestrului Interior și câteva cărți fundamentale despre psihologia sacră a cuplului, despre calea conștienței în iubire, despre cultivarea împreună cu celălalt a magiei deschiderii și despre felul în care iubirea este începutul trezirii spirituale. Aceste cărți dezvăluie din experiențele personale și profesionale ale autorilor, purtându-ne cu măiestrie dincolo de vălul de mituri, de imagini – șablon.
Într-o relație de cuplu ajungem să acceptăm că am intrat și cu toate rolurile, aspectele, tiparele, bagajele emoționale ce le purtăm cu noi. Doar conștientizându-le și decizând să le depășim împreună putem hrăni cu adevărat o iubire mereu proaspătă, mereu vie.

Cel mai obişnuit motiv pentru care formăm un cuplu este acela că recunoaştem în celălalt “sufletul pereche”, creând o asociere de roluri complementare pe care ni le asumăm. Deși pare greu să recunoaștem, de multe ori ne aduc împreună vechi modele afective şi psihologice, moştenite din familie şi transgeneraţional, care ne însoţesc inconştient şi ale căror drame tindem să le reproducem în viaţa noastră. Relaţiile ce rămân în aceste modele devin în timp dificile şi dureroase.

Un alt motiv de a fi într-un cuplu, motiv mai puțin evident, este o bază de valori comună. Când relaţia se sprijină mai mult pe acest fundament de valori comune, teatrul tiparelor familiale moştenite își diminuează impactul nociv asupra cuplului.

Autorii cărților - pe care te invităm să le descoperim împreună în această seară de carte - pun în lumină potențialul uriaș de transformare interioară pe care îl reprezintă relația de cuplu:

Cărțile prezentate sunt cărțile lui John Welwood "Dragoste şi trezire",
"Călătoria Inimii", "Iubiri perfecte, relaţii imperfecte" , cartea "Iubirea la timpul prezent" scrisă de Morrie şi Arleah Shechtman, răvăşitoare antologie de poezii "44" a lui Horia Francisc - Țurcanu.

Avem și invitați – surpriză, care au deschiderea să se dezvăluie fără măști. Cu autenticitate și simplitate vin să împărtășească din experiența personală: din povestea relației de iubire ce le-a deschis porțile transformării, despre călătoria - pas cu pas, moment de moment - de renaștere, mereu și mereu, a Iubirii.



Seară deschisă. Participare gratuită, pe bază de înscriere

13.Feb.2019, ora 19.00 - 21.00
București : Centrul Călătoria Inimii - Str. Ștefan Sănătescu 53 corp B

Mai multe detalii: http://www.calatoriainimii.ro/ro/Scoala-Maestrului-Interior/Calendar/1119-Seara-de-carte-Iubirea-la-timpul-prezent

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 572

Eveniment postat de organizator

olivia

Adaugat in urma cu 1900 zile, 09 Feb. 2019

Adaugat de danaoliv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .