poze scoala de excelenta pentrui copii

Scoala de excelenta pentrui copii

Bucuresti , Bucuresti. Luni 26 Iulie 2010 10:00 - Vineri 30 Iulie 2010
Scoala Genesis

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Inaugurari , Alte Evenimente

Andreea Raducan, trainer la Scoala de Excelenta pentru Copii

Fosta gimnasta, Andreea Raducan, multipla campioana olimpica si mondiala, alaturi de o echipa de specialisti, din care au facut parte profesorul Dr. Florian Colceag, Preşedinte IRSCA Gifted Education, actorul Silviu Oltean din trupa “Passe- Partout Dan Puric”, compozitorul Virgil Popescu, Prof. Dr. Ligia Georgescu Golosoiu, expert în probleme de economie, pictorita Mihaela Cherciu, psihologi si profesori, a participat la un proiect nou in Romania, Scoala de Excelenta pentru Copii. Acest modul de creativitate si expresivitate, a fost organizat de Scoala Genesis si de IRSCA Gifted Education, s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6-12 ani, si s-a desfasurat în perioada 12-17 iulie 2010, la sediul Scolii Genesis.
Andreea Raducan le-a vorbit copiilor despre avantajele practicarii sportului si apoi a facut exercitii simple cu micutii care au fost entuziasmati de prezenta marii campioane. Impreuna cu acesti copii micuti inca, dar cu vise mari, Andreea a facut o vizita la Complexul Olimpic “Sydney 2000” de la Izvorani unde, grupul de participanti la Scoala de Excelenta, a avut sansa sa asiste la antrenamentele Lotului National de Gimnastica al Romaniei, antrenat de Mariana Bitang si Octavian Belu. Andreea Raducan este absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport, are un master in jurnalism si isi pregateste un doctorat. De profesie PR, Andreea participa si la traininguri sustinand sportul ca o varianta sigura de preventie si de pastrare a sanatatii.
“ Imi place sa lucrez , in general, in proiectele in care sunt implicati copiii. Am acceptat, cu mare drag, propunerea Scolii Genesis de a lucra la un proiect special, acela al descoperirii talentului propriu, ca o premisa a viitoarei cariere.
Intalnirea cu copiii de la Scoala de Excelenta, m-a facut sa descopar cu mare placere, ca majoritatea sunt pasionati de sport. Asta m-a bucurat foarte mult. Inteligenti, mobili, vioi, copiii m-au intrebat care este diferenta dintre sportul de masa si performanta. Le-am explicat si cred ca, cel mai bine, au inteles acest lucru in vizita de la Izvorani, cand au avut sansa sa urmareasca un antrenament al Lotului National al Romaniei, condus de Mariana Bitang si Octavian Belu. Drumul performantei, in orice domeniu, e greu dar e posibil daca esti dotat, iti doresti asta si muncesti mult.” a declarat Andreea Raducan.
Cursurile Scolii de Excelenta au fost orientate spre descoperirea si valorificarea talentelor. Parintii au avut posibilitatea ca, la sfarsitul modulului, sa afle ce aptitudini si inclinatii au copiii lor pentru viitoarele profesii pentru care vor opta.
• Misiunea Fundatiei Genesis este aceea de a acorda sansa unei educatii sanatoase creand premisele legaturii dintre succesul in cariera si setul de valori personale. Ne dorim sa participam la transformarea sistemului educational romanesc prin readaptarea educatiei, prin canalizarea preocuparilor catre promovarea creativitatii, inovatiei, simtului practic si proactivitatii.

• Misiunea IRSCA Gifted Education este descoperirea si dezvoltarea potentialului fiecarui copil printr-o educatie de excelenta. IRSCA Gifted Education este o asociatie cu o activitate recunoscuta la nivel national si international, partener UNESCO, membru deplin WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children; Asia-Pacific Federation of the WCGTC si respectiv ECHA - European Council for High Ability - cele mai inalte foruri internationale in domeniul educatiei de excelenta.

Ivana Iancu,
PR Director,
Fundatia Genesis

Mai multe detalii: http://www.genesiscultural.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1082

Eveniment postat de organizator

prisacariu alina

Adaugat in urma cu 5015 zile, 26 Iul. 2010

Adaugat de alinaprisacariu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Cum a fost?
    popadriana
    popadriana   28 Iul. 2010, 13:11:31

    Uite o idee foarte buna de a ocupa ziua copiilor vara fara grija unui accident de masina.Ma face sami doresc sa fiu din nou copil,numa nu as alege din nou gimnastica,as alege dansul/balet.O idee geniala intr-adevar


    .