poze back to school a iv a editie a jewelry design fair

Back to School - A IV-a editie a Jewelry Design Fair

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 18 Octombrie 2013 17:00 - Duminică 20 Octombrie 2013
Galeria Galateca, Str. C.A. Rosetti nr. 2-4

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Targuri

30 designeri, trei zile de expoziții, conferințe si workshop-uri pe tema bijuteriei contemporane vor aduce în atenția publicului domeniul emergent al bijuteriei ca formă de artă independentă. Back to School este un eveniment care sărbătorește aniversarea a trei ani de la înființarea Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană.

A IV-A EDIȚIE A JEWELRY DESIGN FAIR REUNEȘTE 30 DESIGNERI ABSOLVENȚI AI ASSAMBLAGE ȘCOALA DE BIJUTERIE CONTEMPORANĂ


30 designeri, trei zile de expoziții, conferințe si workshop-uri pe tema bijuteriei contemporane vor aduce în atenția publicului domeniul emergent al bijuteriei ca formă de artă independentă. Back to School este un eveniment care sărbătorește aniversarea a trei ani de la înființarea Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană. Organizat în colaborare cu ArtXpert, târgul bianual de bijuterie contemporană Jewelry Design Fair reprezintă un demers natural în procesul de evoluție al acestui domeniu în România.
Evenimentul se va desfășura în perioada 18-19 octombrie în cadrul Galeriei Galateca (Str. C.A Rosetti nr. 2-4) și pe data de 20 octombrie în cadrul Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană (Str. Carol Davila nr. 26).
Aflat deja la cea de-a IV-a ediție, Jewelry Design Fair se poziționează ca un eveniment de nișă pentru iubitorii de bijuterie contemporană. De la ediții dedicate metalelor și pietrelor prețioase la colaborări internaționale cu un juriu din Los Angeles, evenimentul reunește designeri deja consacrați, dar și artiști aflați în curs de afirmare. Această ediție va alătura în exclusivitate domeniul bijuteriei contemporane cu cel al artei, designului și industriilor creative.
Expozanți – Adina Istrate, Roua de Argint, Alexandra Ungurelu, Alina Carp, Alina Simion, Alis Lalu, Anamaria Dobras, Anca Pandrea, Andreea Mogosanu, Andreia Popescu, Bianca Grin, Ioana Enache, Mihaela Ivana, Noha Nicolescu, Adina Marin, Alexandru Burlacu, Alina Predoiu, FashionMachine, Cristina Popa, Dana Dorofte, Dana Tudor, atelier44, Gabriela Secarea, Grigore Mitrea, Ioana Streza, Irina De Man, Iulia Ivan, Lăcrămioara Hențulescu, Roxana Hodorog și Silvia Suotean.
Parteneri: Baron Philip de Rotschild, Neuhaus, Dizainar, Imbold Galeria, Inspired Concurs de Idei, Modernism, Designist, Igloo, Zeppelin, Sub25, Tataia, Orasul Meu, Senso TV Arte, Marie Claire, Fashion & Beauty, 121.ro, Bucharest Shopping Guide, Vernisaje, Artwe, Revista Atelierul.

Program:
Vineri, 18 octombrie
- 17.00-20.00 – Seara de deschidere oficială a evenimentului în cadrul Galeriei Galateca. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, 19 octombrie
– 11.00 – 19.00 - expoziție de bijuterie contemporana în cadrul Galeriei Galateca. 30 designeri expozanți.
- 14.00-15.30 – masă rotundă
 Oana Ioniță Năsui / Dora Cerin (manager cultural) – Management cultural. Proiectul FormareCulturala.ro
 Mihnea Ghildus (fondator magazin-concept Dizainăr) – [dizain] românesc. Magazinul-concept Dizainăr.
 Alexu Toader (antreprenor în industrii creative, manager Acuarela și galeria Imbold) – Simbioza dintre un butic de creație, o galerie de artă și o cafenea creativă. Artă contemporană și design la Acuarela și Galeria Imbold.

Duminică, 20 octombrie
- Expoziție de bijuterie contemporană în cadrul Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană, în intervalul orar 11.00-19.00.
- Workshop-uri de bijuterie contemporană -
 13.00-14.00: Inelul în bijuteria contemporană - forme și volume. Workshop susținut de designerul Alis Lalu.
 14.30-15.30: Îmbinarea construcției si a formelor organice în designul bijuteriei contemporane. Tehnica modelarii cerii si turnarii centrifugale. Workshop susținut de designerul Andreia Popescu.
 17.00-18.00: Rășina ca material alternativ în bijuteria contemporană. Wokshop susținut de designerul Alina Carp.

*Participarile la expoziție, conferințe și workshop-uri sunt gratuite. Vă rugăm să confirmați anterior participarea la masa rotunda și workshop-uri, deoarece locurile sunt limitate.

RSVP: Valentina Buzămurgă – contact@assamblage.ro / 0721.489.792. Programul complet, precum și galeriile designerilor pot fi văzute pe site-ul www.jewelryfair.ro

Mai multe detalii: http://jewelryfair.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1061

Eveniment postat de organizator

assamblage

Adaugat in urma cu 3818 zile, 15 Oct. 2013

Adaugat de Assamblage

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .