poze lansare enchanted forest

Lansare ”Enchanted Forest”

Bucuresti , Bucuresti. Luni 9 Noiembrie 2015 19:00
Galeria Galateca (Str. C.A. Rosetti nr. 2, Sector 1, București)

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte

Colecția „ Enchanted Forest” își propune să reinterpreteze mitul ielelor printr-o îmbinare de elemente unice. Fotografiile și filmul create la Brașov de echipa Intercoiffure sunt un reper pentru tendințele în hairstyle ale anului 2016.

Intercoiffure România vă invită la lansarea colecției ”Enchanted Forest” ce va avea loc luni, 9 noiembrie, la Galeria Galateca (Str. C.A. Rosetti nr. 2, Sector 1, București), între orele 19:00-20:30.

Colecția „ Enchanted Forest” își propune să reinterpreteze mitul ielelor printr-o îmbinare de elemente unice. Fotografiile și filmul create la Brașov de echipa Intercoiffure sunt un reper pentru tendințele în hairstyle ale anului 2016. Coafuri excentrice, rochii vaporoase, machiaj, locație, toate au creat acest basm modern.

La eveniment va fi lansată și revista Intercoiffure Romania Magazine, ce cuprinde colecții de coafură și recenzii ale unor evenimente de fashion internaționale.


Concept

Căutare, rătăcire, atracție. Inocență, seducție, pericol.

Ielele din această poveste trăiesc în cel mai elegant loc din Brașov. Își petrec timpul în grădinile Conacului Heldsdorf, așteptând ca tinerii să se rătăcească în pădure. În momentul în care simte acest lucru, regina își trimite domnișoarele să-i ademenească la conac.

În pas de dans, fetele pornesc pe potecile pădurii, în căutarea victimelor. Cu lăsarea serii, chipul acestora se transformă. De la inocență, puritate, la femeia seducătoare, puternică, fatală. Această metamorfoză este marcată prin accente de culoare în coafură, vestimentație și machiaj.


Diversitatea formelor, culorilor și texturilor exprimă compexitatea femeii moderne. Ea își ia în propriile mâini destinul. În armonie cu natura, frumusețea ei sofisticată se învăluie în mister.

O reprezentare a acestei armonii este regina ce locuiește în conac. Protectoare a pământului, acesta este creația lui Adrian Colesniuc, în colaborare cu Molocia Eleonora - make up-bodypainting artist and special effects. Regina reprezintă o forță a naturii, întruchipând însăși viața.


CREDITE:

Hairdressers: Adrian Colesniuc, Geta Marin, Mihai Herlea, Krisztina Keresztes, Bratu Lucian, Viorica Amarandei, Eva Czikai, Ionuț Baciu, Elena Oseacă
Art Director: Adrian Colesniuc
Concept: Diana Mihăescu
Photographers: Zia Vey, Emanuel Ioan Neculai
Video: Sorin Gabriel Badea
Key-makeup: Cristian Bucă
Makeup Team: Iana Willkofer, Oana Costache , Eleonora Molocia
Location: Conacul Heldsdorf, Brașov
Wardrobe: L’ Armoire Dessinée, Divine Atelier
Styling products: Revlon Professional by CONTRAST Impex

An Intercoiffure Romania event, produced by Adrian Colesniuc


Intercoiffure Mondial
Fondat în 1925, Intercoiffure Mondial este organizaţia coaforilor de înaltă clasă. Punând accent pe prestigiu şi excelenţă, membrii săi socializează atât din plăcerea pentru ceea ce fac, cât şi din respect profund pentru valorile morale.
Astăzi, există mai mult de 5000 de membri din peste 50 de ţări de pe toate continentele. Mari metropole, precum Paris, New York, Londra, Milano, găzduiesc deja evenimente de tradiţie.




Intercoiffure România

Este prima grupare organizată a coaforilor din România şi, în acelaşi timp, prima organizaţie din Europa de Est care prin intermediul președintelui Cristina Ciucă, a reuşit să se afilieze cu INTERCOIFFURE MONDIAL.
Astăzi, Intercoiffure România se manifestă printr-o activitate intensă, atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional, având filiale în toată ţara.
Printre activităţile principale desfăşurate, enumerăm:
-Lansarea bianuală a revistei INTERCOIFFURE ROMÂNIA;
-activităţi de ajutorare a copiilor orfani, cu ajutorul organizaţiei mondiale si a sponsorilor interni;
-participarea la diferite acţiuni de grup în cadrul fundaţiei, în Romania sau în străinătate (Congresul Mondial de la Paris, Salonul Internaţional de la Londra, etc);
-realizarea de colecţii colective;
-seminarii profesionale în ţară şi în străinătate;

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/502547649925476/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 901

Eveniment postat de organizator

diana cristiana

Adaugat in urma cu 3067 zile, 05 Nov. 2015

Adaugat de Diana14583

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .