poze noaptea alba culturala scandinava

Noaptea Albă Culturală Scandinavă

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 23 Noiembrie 2012 20:30 - Sâmbătă 24 Noiembrie 2012
Pitar Moș Nr. 7-13

Categorii: Conferinte si Seminarii , Festivaluri , Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 300/700

Vineri, 23 noiembrie, Odin și Thor îți dau întâlnire la Noaptea Culturală Scandinavă, în interiorul Facultații de Limbi și Literaturi Străine. Decoperă cultura nordică, participă la atelierul de rune și treasure hunting, degustă din tradiționalele bucate în celebrul bufet suedez sau urmărește cele mai tari spoturi publicitare și scurt metraje scandinave. Facepainting, vikingi, quizzuri și multe alte surprize într-un decor special. Strada Pitar Moș se mută pentru o noapte mai aproape de Polul Nord, sub aurora boreală. Vineri, 23 noiembrie, de la ora 20:30, Noaptea Culturală Scandinavă. Eveniment organizat de ASLS România, cu sprijinul Ambasadei Suediei la București.

Cu aproximativ o lună de zile până la magica seară a Crăciunului, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine își deschide din nou porțile pentru o noapte culturală specială. De această dată, în premieră pentru o noapte albă, spiritul nordic scandinav ajunge pe strada Pitar Moș.

Află totul despre Suedia, Norvegia, Finlanda și Islanda într-o atmosferă cu totul specială. De pe malul Mării Baltice, din portul capitalei Helsinki, vom naviga spre Stockolm, urmând ca apoi să traversăm regatul Suediei până în cel al Norvegiei, cu oprire în Oslo . Aventura se oprește zburând peste fiordurile norvegiene până în îndepărtata insulă a Islandei, la Reykjavík.

Dă-ți întâlnire cu vikingi, giganți și troli, participă la prelegerile despre Mentalitatea Suedeză și Mitologia Nordică sau la workshopuri precum Atelierul de Rune (din perioada vikingă). Urmărește filmele, documentarele, scurt-metrajele sau cele mai de succes reclame și spoturi publicitare nordice. Distrează-te alături de noi la karaoke, pe melodiile cunoscutei trupe suedeze ABBA, participă la concursuri și quizz-uri interactive și câștigă premii. Din program nu va lipsi treasure hunting, de această dată mult mai interactiv, totul pentru premiul cel mare!

Dacă nu te-am convins, muzica tradițională, bine-cunoscutul bufet suedez cu delicatese specifice bucătăriei scandinave, face-painting, precum și multe alte surprize sunt reperele unei noi nopți culturale marca ASLS. Odin și Thor vor fi și ei acolo!

Ne va încânta cu prezența invitatul special, Excelența sa, Ambasadorul Suediei la București, Anders Bengtcén.

Te invităm la Noaptea Culturală Scandinavă vineri, 23 noiembrie, de la ora 20:30, în Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, str. Pitar Moș, nr. 7-13.
Intrarea este liberă!

Evenimentul este organizat de Asociația Studenților din Facultatea de Limbi Străine, cu sprijinul Ambasadei Suediei la București și al secției de limbă suedeză.

Te așteptăm!

Mai multe detalii: http://www.asls.ro/utile-studenti/2759/noaptea-culturala-scandinava.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1373

Eveniment postat de organizator

asls romania

Adaugat in urma cu 4169 zile, 19 Nov. 2012

Adaugat de Asls9827

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .