poze decadent cabaret dement
poze decadent cabaret dement

DECADENT, cabaret dement

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2015 20:00 - Sâmbătă 9 Mai 2015
Connect Hub (Dacia 99)

Categorii: Conferinte si Seminarii , Inaugurari , Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 50/200

Pe 9 mai, de la ora 20.00, incubator107 ridică cortina: se anunță DECADENT, cabaret dement @Connect Hub (Dacia 99). Înscrie-te la noi@incubator107.com, adoptă un dress code glamour cu joben, pene și franjuri și nu uita să învârți o donație extravagantă de 20 de lei. Noi dăm startul la petrecere în stilul Great Gatsby, iar pe tine te așteaptă un carusel indecent de ateliere, concursuri și coregrafii. Într-o lume sofisticată este obligatoriu sa învățăm arta succesului, dar și secretele electronicii. Trăim prezentul din plin numai după ce înțelegem legătura dintre generațiile de cabaret, folosind constelații familiale. În această poveste a decorurilor spectaculoase, a costumelor inedite, a fustelor roșii și a pașilor de can-can ne arătăm priceperea într-o coregrafie de grup. Aflăm de ce cabaretul este un fel joacă pentru oameni mari și nu uităm că orice petrecere presupune o comunicare empatică. Ne lăsăm cuprinși de misterul nocturnei luând parte la dezvoltare prin dans, fiind seduși de tainele speologiei. La fel ca-n anii 20, și la incubator107 cabaret înseamncă concert de jazz cu Cristi Soleanu la saxofon și Adi Stoenescu la pian. Descoperim că nirvana yoga nu este fantezie și aflăm ingredientele unei seri perfecte: Foodolistic-Tips and tricks for daily healthy food&Consciousely Creating your life. Aducem în lumina reflectoarelor concursul decadent, iar printre fum, cântece de jazz și cărți de joc ne facem inițierea în arta tarotului. Pe 9 mai, de la ora 20.00, incubator107 confirmă : Life is a cabaret!

Pe 9 mai, de la ora 20.00, incubator107 ridică cortina: se anunță DECADENT, cabaret dement @Connect Hub (Dacia 99). Înscrie-te la noi@incubator107.com, adoptă un dress code glamour cu joben, pene și franjuri și nu uita să învârți o donație extravagantă de 20 de lei. Noi dăm startul la petrecere în stilul Great Gatsby, iar pe tine te așteaptă un carusel indecent de ateliere, concursuri și coregrafii.
Într-o lume sofisticată este obligatoriu sa învățăm arta succesului, dar și secretele electronicii. Trăim prezentul din plin numai după ce înțelegem legătura dintre generațiile de cabaret, folosind constelații familiale. În această poveste a decorurilor spectaculoase, a costumelor inedite, a fustelor roșii și a pașilor de can-can ne arătăm priceperea într-o coregrafie de grup. Aflăm de ce cabaretul este un fel joacă pentru oameni mari și nu uităm că orice petrecere presupune o comunicare empatică. Ne lăsăm cuprinși de misterul nocturnei luând parte la dezvoltare prin dans, fiind seduși de tainele speologiei. La fel ca-n anii 20, și la incubator107 cabaret înseamncă concert de jazz cu Cristi Soleanu la saxofon și Adi Stoenescu la pian. Descoperim că nirvana yoga nu este fantezie și aflăm ingredientele unei seri perfecte: Foodolistic-Tips and tricks for daily healthy food&Consciousely Creating your life. Aducem în lumina reflectoarelor concursul decadent, iar printre fum, cântece de jazz și cărți de joc ne facem inițierea în arta tarotului.
Pe 9 mai, de la ora 20.00, incubator107 confirmă : Life is a cabaret!

Mai multe detalii: http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1261

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 743
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

incubator107

Adaugat in urma cu 1861 zile, 30 Apr. 2015

Adaugat de incubator107

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .