poze atelier de yin yoga

Atelier de Yin Yoga

Bucuresti , Bucuresti. Luni 14 Ianuarie 2019 19:00 - Luni 14 Ianuarie 2019
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/12

Atunci când corpul nostru funcţionează la capacitate maximă, ne bucurăm cu adevărat de hobby-uri, întâlniri cu cei dragi şi orice altă activitate alegem să facem. Ca să-ţi menţii sau să-ţi regăseşti starea de bine, te invităm să încerci ceva nou: un Atelier de Yin Yoga, cu lectorul Raluca Nicolaescu. Atelierul începe din 14 ianuarie, la ora 19.00.

Suntem mereu grăbiţi, mereu atenţi să nu scăpăm vreuna dintre informaţiile care abundă în jurul nostru la serviciu, în familie, în social media, la ştiri sau în orice alt context. Renunţăm la orele de somn şi de odihnă şi nici nu ne punem problema, cei mai mulţi dintre noi, să acordăm timp şi atenţie propriului corp. Hai să vedem cum facem să reluăm și să îmbunătățim relația cu această foarte importantă latură a noastră.

Ce trebuie să ai la tine când vii la acest atelier? Saltea de yoga sau izopren, haine cât mai lejere. Yoga se practică desculţ. Este recomandat să nu fi mâncat cu o oră înainte de curs.

Yin yoga este strâns legată de meridianele din acupunctură şi de ţesuturile profunde, mă refer aici la ligamente şi fascie. Fiecare postură este strâns conectată cu traseele pe care meridianele le parcurg de-a lungul corpului nostru, iar dincolo de muschi, către ligamente şi articulaţii, putem pătrunde doar petrecând timp în postură.

Ceea ce deosebeşte yin yoga de alte practici este, de altfel, timpul petrecut într-o postură. Orice postură devine terapeutică după 8 minute. A învăţa să te observi moment de moment, cu sinceritate şi răbdare, este ceea îşi propune yin yoga să facă. Ceea ce înveți și practici la atelierul de yin yoga poți să aplici apoi acasă, ca să-ți faci propriul program.

Cursul începe luni, 14 ianuarie, la 19.00, și are patru ședințe, cu frecvență săptămânală. Taxa de participare este de 280 de lei, înscrieri se fac pe contact@victoriei.ro.

Toate întâlnirile au loc la Fundația Calea Victoriei: str. C. A. Rosetti 47, et. 1, într-o vilă cochetă din centrul orașului (aproape de Parcul Icoanei).

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/atelier-de-yin-yoga/

Pret bilet: 280 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1282

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 1923 zile, 10 Ian. 2019

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .