poze world education fair
poze world education fair poze world education fair poze world education fair

World Education Fair

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 8 Martie 2013 10:00 - Sâmbătă 9 Martie 2013
Hotel Athenee Palace Hilton

Categorii: Conferinte si Seminarii , Sport si Excursii , Targuri

Targ de Tabere de Limbi Straine si Licee din Strainatate

Centre de limbi străine şi Licee de elită vor veni în București pentru a se întâlni cu candidați pentru studii în străinătate. Întâlnirile vor avea loc pe 8 şi 9 martie, între 10.00-16.00, cu ocazia unui târg de specialitate la Hotel Hilton din București, parte a proiectului World Education.

Experți din străinătate vor consilia familiile din România cu privire la modalitățile de a crește competitivitatea elevului atunci când acesta aplică pentru studii în străinătate.

Consultaţiile gratuite vor fi oferite de reprezentanţii liceelor de elită şi ai centrelor de limbi străine pentru îmbunătăţirea competenţelor lingvistice şi competitivității candidaților români care aplică pentru studii în străinătate.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului World Education, care a fost lansat în România în anul 2009 odată cu primul târg de consultanță educațională pentru studii în străinătate.

Pentru ediția de vară accentul va fi pus pe oportunitățile oferite elevilor de către liceele de elita din Europa și centrele de limbi străine în scopul pregătirii pentru admitere.

Târgul va prezenta peste 300 de oportunităţi pentru cursuri și tabere de limbi străine în străinătate din ofertele şcolilor de elită. În ultimii ani acestea au devenit modul preferat de petrecere a vacanţei de vară pentru elevi datorită cunoştinţelor şi experienţelor dobândite, precum şi datorită posibilităților de imersiune într-un mediu străin şi de cunoaştere a unei noi ţări.

Vizitatorii vor primi un catalog complet în limba română cu oferte actuale şi preţuri pentru diferite categorii de vârstă, inclusiv propuneri pentru întreagă familie pentru studiul limbilor străine în Anglia, Franţa, Elveţia şi Malta.

Cei ce doresc să programeze în avans o întâlnire individuală cu o anumită şcoală sau centru o pot face pe site-ul proiectului: www.world-education.ro.

Mai multe detalii: http://www.world-education.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2487

Eveniment postat de organizator

integral edu

Adaugat in urma cu 2847 zile, 14 Feb. 2013

Adaugat de worldeducation

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 27 Nov 2020 - 10 Dec 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 27 Nov 2020 - 10 Dec 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 27 Nov 2020 - 10 Dec 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 27 Nov 2020 - 10 Dec 2020
  • Ai ceva de zis?

    .