poze curs atestat de ultimate pilates

Curs atestat de Ultimate Pilates

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 24 Mai 2014 11:00 - Duminică 25 Mai 2014
Str. Baratiei nr. 35, parter

Categorii: Conferinte si Seminarii , Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 15/30

Cori Grămescu reputat antrenor de pilates, programe de antrenament de grup şi nutriţionist, va susţine în perioada 24 – 25 mai 2014, un workshop de Ultimate Pilates. Cursul se va desfăşura în cadrul sălii LadyFIT şi costă 850 lei.

Participanţii vor primi un certificat de participare ce oferă titularului dreptul de a preda Ultimate Pilates timp de un an de zile, iar pentru instructorii care doresc să parcurgă şi celelalte module de instruire, vor trebui să susţină examene teoretice şi practice de verificare a cunoştinţelor şi a tehnicii de predare.

Pentru înscriere, accesaţi: http://www.fitness-scandinavia.ro/ro/înregistrare/ws-47

Ce include cursul de Ultimate Pilates şi ce poţi obţine în urma acestuia?

Suportul de curs include planşele de anatomie care trebuie parcurse pentru a înţelege noţiunile tehnice care stau la baza structurii antrenamentelor, descrierea detaliată a tuturor exerciţiilor împreună cu fotografii mari menite să ilustreze conceptul predat şi suport video cu toate exerciţiile, modificările acestora şi eventualele probleme de predare cu care instructorul se poate confruntă în sală.

În urma participării la curs şi aprofundării metodei predate, instructorii de Ultimate Pilates pot practic preda atât o clasă de Pilates clasică, din categoria Body&Mind, până la module de Pilates for Fitness. Această plajă largă de opţiuni deschide multe perspective de carieră şi poate constitui un punct de plecare şi pentru ore de Group Fitness şi pentru antrenamente private, fiind o excelentă unealtă de dezvoltare profesională şi aprofundare a cunoştinţelor din domeniul sportului pentru amatori.

În urma cursului, se oferă un certificat de participare obţinut în urma unei verificări a cunoştinţelor esenţiale predate în cadrul cursului, iar pentru instructorii care doresc să parcurgă şi celelalte module de instruire ( nivelul de avansaţi, progresiile speciale pentru anumite categorii de clienţi, programele cu mici accesorii de antrenament şi atelierele pentru programe coregrafiate de Ultimate Pilates) vor trebui să susţină examene teoretice şi practice de verificare a cunoştinţelor şi a tehnicii de predare.

Certificatul de participare obţinut în urma cursului oferă titularului dreptul de a preda Ultimate Pilates timp de un an de zile, urmând ca după expirarea acestui termen, dacă doreşte să continue să predea metoda originală, să vină să susţină un examen practic şi teoretic, pentru a dobândi dreptul de a preda un nou curs. De asemenea, titularul certificatului are obligaţia ca pe durata unui an să participe la cel puţin un atelier de aprofundare a tehnicilor de Ultimate Pilates organizat de Cori Grămescu sau să continue formarea cu nivelurile variate de Ultimate Pilates lansate de Cori.

Instructorii care vor obţine certificate de participare şi dreptul de a preda ore de Ultimate Pilates în cadrul sălilor unde activeză, vor beneficia şi de promovare din partea celei care a dezvoltat acest concept, Cori Grămescu. Pe lângă promovarea pe paginile de facebook, Cori Grămescu va participa la solicitarea instructorilor şi la lansarea orelor de Ultimate Pilates din cadrul sălilor respective.

Ce reprezintă ULTIMATE PILATES?

Ultimate Pilates este o abordare nouă, profund originală, a exerciţiilor clasice de pilates, adaptată la caracteristicile pieţei de fitness din România. Metoda este dezvoltată de Cori Grămescu şi vine să încununeze activitatea ei în domeniul sportului pentru amatori şi a orelor de antrenament în grup. Este o metodă extrem de sigură şi eficientă, care se potriveşte unei plaje imense de clienţi. De la adolescenţi până la seniori şi trecând prin toată plajă de cliente obişnuite ale sălilor de sport, Ultimate Pilates va oferi o soluţie pentru fiecare în parte.

Ultimate Pilates păstrează elementele de siguranţă şi principiile de bază care stau la baza metodei clasice dezvoltată de Joseph Pilates şi aduce concepte de ultima generaţie în sportul pentru sănătate : RESULT ORIENTED TRAINING, BAREFOOT TRAINING, POSTURE & BALANCE TRAINING şi EXERCISE BLOCKS. Într-un secol în care contează viteza şi eficiența, este vital să înveţi să oferi exerciţii corecte şi sigure şi mai ales să oferi rezultate rapide pentru un număr cât mai larg de clienţi în acelaşi timp.

RESULT-ORIENTED TRAINING: Ultimate pilates este orientat către rezultate. Pentru tine şi clienţii tăi

Este important să îţi structurezi antrenamentele, conceptul de business şi strategia de promovare gândindu-te la rezultate. Pentru tine, înseamnă să construieşti un business care să îţi aducă profit material şi satisfacţii personale. Costurile instruirii în Ultimate Pilates sunt adaptate nivelului pieţei româneşti şi permit realizarea profitului material în doar o lună de la absolvirea primului modul de antrenament. Pentru clienţii tăi, rezultatele înseamnă antrenamente eficiente, sigure şi pe care să dorească să le urmeze în timp, care să fie interesante şi variate.

Conceptul de RESULT ORIENTED TRAINING aduce la un numitor comun cele două viziuni, reprezentând cheia dezvoltării unui business sănătos în domeniul sportului pentru amatori . Atunci când le vorbeşti clienţilor tăi despre RESULT ORIENTED TRAINING trebuie să te asiguri că le vei supraveghea corect antrenamentele şi le vei concepe programe care au o progresie sănătoasă în timp. Ultimate Pilates răspunde nevoii clienţilor tăi şi creează mobilul prin care afacerea ta progresează.

Cum? Ultimate Pilates este un antrenament accesibil unei plaje largi de clienţi. Piaţa de sport în ţara noastră este abia la început şi clienţii caută programe accesibilie începătorilor. Faţă de anii 1990-2010, consumatorul de sport pentru amatori s-a educat, are acces la informaţii de calitate şi pretinde servicii de cea mai înaltă calitate. De asemenea, noul context economic a adus tot mai des în discuţie eficiența în bani a serviciilor.

Pe scurt, clientul va calcula de fiecare dată de ce e mai rentabil să vină la un antrenament sau la altul. Argumentul în favoarea Ultimate Pilates este chiar în nucleul său de caracteristici de bază: Siguranţă, Adaptabilitate, Progresie, Eficientă, Diversitate, Relaxare şi Provocare.

Este mult mai eficient financiar decât un antrenament personal pentru client, având rezultate similar sau chiar mai bune. Pentru instructor înseamnă venituri mai mari, pentru că permite operarea clasei cu un număr mare de persoane, spre deosebire de orele clasice de Pilates. Totodată, însă, se poate reveni oricând la structura originală “one to thirtyfour” a claselor de grup de Pilates, întrucât totul se bazează pe blocuri de exerciţii interschimbabile.

Ultimare Pilates introduce barefoot training (antrenamentul în picioarele goale) ca primă opţiune de antrenament, în faţa utilizării pantofilor de sport obişnuiţi, întrucât este esenţial să întăreşti muşchii tălpii, ca bază sănătoasă a structurii scheletice, funcţiilor sistemului muscular şi calitatea mişcărilor. După coloana vertebrală, talpa conţine cel mai mare număr de receptori pentru stimuli chinestezici din corp, oferind feedback constant şi consistent despre aliniamentul corpului, poziţia în spaţiu şi siguranţă.

POSTURE & BALANCE TRAINING

În contextul în care sedentarismul a atins cote alarmante, probleme asociate unui stil de viaţă sedentar au atins şi ele grade din ce în ce mai ridicate. Principala problema cu care se confruntă persoanele sedentare este alterarea echilibrului postural. Astfel, persoanele care petrec foarte mult timp la birou se pot confruntă cu dureri cronice de spate, tensiune cronică la nivelul centurii scapulare, distensie abdominală şi, în cazurile severe, migrene cronice. UltimatePilates, prin tehnicile aplicate în conceperea şi execuţia mişcărilor, remediază toate aceste aspecte negative.

EXERCISE BLOCKS

Structurarea clasei de UltimatePilates în blocuri de exerciţii conferă o structură bine definită a antrenamentului, pe baza căreia se poate crea progresia în timp a exerciţiilor. Blocurile de exerciţii reprezintă o suită de mişcări care urmăresc un scop comun: challenge, flexibility, balance. Nu în ultimul rând, Ultimate Pilates păstrează nucleul esenţial de Principii de bază care trebuie să se găsească în orice metodă Pilates, pentru a menţine contactul cu esenţa metodei Pilates. Beneficiază astfel de zecile de ani de experienţă adăugaţi metodei Pilates de către creatorii şi dezvoltatorii ei, ca o garanţie solidă a siguranţei şi eficienţei metodei, fără însă a pierde din vedere caracteristicile contemporane ale pieţei de profil atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

Ultimate Pilates reprezintă o soluţie ideală pentru piaţa de sport românească, oferind soluţii pentru clienţii care au obiective cuantificabile în antrenamentul lor precum şi pentru instructori şi managerii de săli de sport, care au obiective măsurabile sub formă de profit rapid. Astfel, Ultimate Pilates este mai mult decât o suită de exerciţii, este un instrument de afaceri care vă poate propulsa în piaţa de fitness şi care va poate genera profituri imediat, cu un cost iniţial minim.

Workshopul Ultimate Pilates va avea loc în perioada 24-25 mai 2014 în cadrul sălii LadyFIT. Pentru înscriere, accesaţi: http://www.fitness-scandinavia.ro/ro/înregistrare/ws-47. Număr limită de participanţi: 30. Înregistrările se fac numai online, iar confirmarea participării se face după plata integrală a cursului.


Mai multe detalii: http://www.fitness-scandinavia.ro/ro/înregistrare/ws-47

Pret bilet: 850 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 871

Eveniment postat de organizator

ioana marin

Adaugat in urma cu 3691 zile, 09 Mai. 2014

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 119

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Iul 2024 - 19 Iul 2024
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Iul 2024 - 12 Iul 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .