poze bife sim

BIFE - Sim

Bucuresti , Bucuresti. Joi 22 Septembrie 2022 10:00 - Duminică 25 Septembrie 2022
Centrul expozitional Romexpo - Piata Montreal, Piata Presei Libere

Categorii: Conferinte si Seminarii , Targuri

Targ international de mobila, accesorii si echipamente

Ai toate motivele să-ți prezinți produsele și serviciile la #BIFESIM2022! Participă ca expozant la cel mai important eveniment din industrie

Este momentul să iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta. Înscrie-te ca expozant la #BIFESIM2022 și participă la cea mai tare experiență home & deco din toamnă!
Evenimentul se desfășoară în perioada 22 – 25 septembrie și este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene.
Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii are în vedere prezentarea elementelor de design cu stilurile, culorile și materiale anului, dar și aplicații și echipamente smart care asigură confortul unei locuințe.
#BIFESIM2022 este punctul de întâlnire între cerere și ofertă și o modalitate eficientă prin care expozanții își pot prezenta produsele și serviciile care satisfac nevoile vizitatorilor specialiști sau a publicului larg.

Evenimentul îmbină latura antreprenorială - dedicată utilajelor și echipamentelor, cu cea ambientală - adresată firmelor de tâmplărie, finisaje și decorațiuni interioare.
Dacă ești producător de mobilă sau ai un business în domeniul decorațiunilor interioare, atunci trebuie să participi ca expozant la cel mai mare și important târg specializat din România.
Firme renumite din industria mobilei, amenajărilor interioare, utilajelor și echipamentelor și-au anunțat deja prezența și vin la ROMEXPO cu cele mai noi produse și tehnologii apărute în acest sector.

Dacă dorești o mega expunere pentru compania ta, atunci trebuie să îți asiguri prezența la #BIFESIM2022 - un eveniment dedicat industriei home & deco din țară și străinătate.
Care sunt avantajele participării
îți prezinți produsele și serviciile într-un stand modern și personalizat – avem un pachet complex de servicii și soluții creative, astfel încât să îți asigurăm o participare de succes;
ai contact direct cu vizitatorul specialist – profesioniștii din domeniu sunt mereu în căutare de idei noi, de o varietate de produse și materiale, precum și de oportunități de bussines, iar #BIFESIM2022 este locul perfect în care poți să le prezinți evoluția din industrie și să le oferi informații relevante;
beneficiezi și de prezența unui publig larg numeros – pentru că există un interes mare și pentru achiziționarea de produse, evenimentul oferă și posibilitatea vânzării. Pregătește cele mai atractive oferte!
ai acces rapid la o rețea importantă de posibili parteneri de afaceri - #BIFESIM2022 este o un adevărat cadru de networking unde poți să îți dezvolți rețeaua de contacte și să faci schimb de idei cu alți antreprenori;
poți organiza conferințe și seminarii, prezentări, demonstrații și workshop-uri;
faci pare dintr-un eveniment care are o vizibilitate considerabilă atât în mediul online, cât și în offline;
crești vânzările companiei tale – participarea la evenimentele de nișă rămâne una dintre cele mai importante strategii de creștere a vânzărilor și de menținere în preferințele clienților.

Vrei mai multe informații despre condițiile de participare sau vrei să știi detalii despre cum ne propunem să organizăm evenimentul? Reprezentanții ROMEXPO și cei de la Asociația Producătorilor de Mobilă din România au răspunsuri la toate întrebările tale. Nu ezita să îi contactezi pe bifesim@romexpo.ro sau pe bife_sim@industriamobilei.ro.
Detalii suplimentare despre eveniment pe www.bife-sim.ro

PROGRAM DE VIZITARE
22 – 25 septembrie 2022, în intervalul 10:00 -18:00

Mai multe detalii: https://bife-sim.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1180

Eveniment postat de organizator

romexpo sa

Adaugat in urma cu 224 zile, 30 Iun. 2022

Adaugat de marketing2022

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
curs design interior prezentari arhitecturale

Curs design interior, prezentari arhitecturale

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2023 - 23 Feb 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
atelier de mar i oare din fetru la sediu

ATELIER DE MĂRȚIȘOARE DIN FETRU – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 10 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .