poze body mind spirit expo
poze body mind spirit expo

Body Mind Spirit EXPO

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 9 Februarie 2018 10:00 - Duminică 11 Februarie 2018
Strada Ion Câmpineanu Nr. 28

Categorii: Conferinte si Seminarii , Targuri

Body Mind Spirit EXPO, cel mai mare eveniment dedicat frumusetii, sanatatii si dezvoltarii personale.

Trup, minte și suflet! Cele trei elemente ale omului, între care uneori e greu să stabilești un echilibru. Dar noi, echipa Body Mind Spirit EXPO, te putem ajuta. Vino la Body Mind Spirit EXPO pe 9-10-11 februrarie, la Sala Palatului din București, pentru a descoperi secretele îngrijirii întreg corpului tău, de la minte, trup și până la sulfet. Cel mai mare târg dedicat unei vieți sănătoase din România, te așteptă cu brand-uri românești și internaționale consacrate, dar și apariții în premieră, conferințe de dezvoltare personală și demonstrații artistice la scenă. Intrarea este liberă!
Dacă ești interesat de unul dintre domeniile sănătății, frumuseții sau dezvoltării personale, aici le poți regăsi pe toate într-un singur loc!
Târgul, dedicat unei vieți sănătoase, te așteptă să-i descoperi cele trei zone care, puse împreună aduc echilibrul în viața ta:
 Zona de expoziție te întâmpină cu: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, cărți de dezvoltare personală și spiritualitate, terapii alternative, cristale terepeutice, alimente raw-vegane și multe altele. Companii mari, producători și expozanți din toate colțurile țării și din străinătate, te așteptă cu oferte promoționale pregătite special pentru vizitatorii noștri. Vino alături de noi, să le descoepri!

 Secțiunea de conferințe cu intrare gratuită unde vei avea ocazia să iei parte la prelegeri de dezvoltare personală, prezentări de produse și workshop-uri și să te întâlnești cu importante voci din domeniile târgului: pshihologi, nutriționiști, , astrologi, terapeuți și personalități publice care ne dezvăluie câteva amanunte din experiențele lor. Rita Mureșan, Roxana Ionescu, Camelia Pătrășcanu, Valeriu Pănoiu, Cristian Pompei sau Geta Heimerl sunt doar câteva din personalitățile prezente la târg.

 Zona demostrațiilor și momentelor artistice unde te vei putea relaxa luând parte la spectacole de dans, muzică, gismnastică sau yoga.
Dedicați de peste 10 ani misiunii noastre de a te ajuta să-ți descoperi echilibrul și pacea interioare, cu fiecare ediție sărim în ajutor acelora care se decid să pună sănătatea pe primul loc aceștia găsind la noi tot ceea ce le este necesar, de la alimnete, la cărți și până sfaturi utile și ajutor specializat.

Am pregătit o nouă ediție, așa că te așteptăm să ni te alături, pe 9-10-11 februraire la Sala Palatului din București, pentru o nouă seniune de relaxare, sănătate, frumusețe și dezvoltare personală!
Verifică aici progrmul expoziției, al conferințelor și al momentelor artistice: www.bmse.ro sau pe pagina noastră de Facebook!

Mai multe detalii: https://www.bmse.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2385

Eveniment postat de organizator

andreea chirca

Adaugat in urma cu 2219 zile, 02 Feb. 2018

Adaugat de Andreea Chirca

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .