poze targul de joburi pentru studen i i absolven i 2014

Târgul de joburi pentru studenți și absolvenți 2014

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 18 Martie 2014 10:00 - Miercuri 19 Martie 2014
Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6,București

Categorii: Conferinte si Seminarii , Targuri

Dacă dorești să intri în dialog direct cu angajatorii, de a fi informat cu privire la cerințele acestora, precum și de a înțelege piața muncii, te așteptăm in perioada 18-19 martie 2014 la targul studentiei tale!

Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR) te invită să participi la “Târgul de joburi pentru studenți și absolvenți 2014”, eveniment aflat la cea de-a VII-a ediție, cu o largă tradiție în rândul studenților și absolvenților de studii superioare din București.
Dacă dorești să intri în dialog direct cu angajatorii, de a fi informat cu privire la cerințele acestora, precum și de a înțelege piața muncii, te așteptăm să ne calci pragul târgului.
Angajatorii prezenti la eveniment se orientează către nevoile grupului tintă, oferind stagii de practică, programe de internship si burse dar si locuri de muncă în conformitate cu pregătirea fiecărui aplicant; Vei avea posibilitatea să intri în contact direct cu angajatorii, să cunosti companiile participante si să adresezi întrebările care te frământă în legătură cu piata muncii, atât în cadrul seminariilor tinute de specialisti cât si direct la stand, cu reprezentantii firmelor;
Vor fi prezente companii de mare interes, precum: Zitec, P&G, ProCredit, IBM, Microchip, Studio Moderna, Oil Company, PVC, OC Prod, Ericsson, Ceragon, Liga Software, CGS, Gratuiton, GigGroup si altele!
În plus, vei avea posibilitatea de a consulta experții cu privire la forma unui CV și cum trebuie să arate acesta pentru a fi luat în calcul de marile companii.
Te asteptăm să aplici cu CV-ul tău pe www.job.unsr.ro !
Te invităm să vizitezi târgul pe 18-19 martie 2014, între orele 10:00– 17:00, în clădirea Rectoratului din cadrul Universitătii Politehnica București, Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6,București.

Mai multe detalii: http://www.job.unsr.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1245

Eveniment postat de organizator

Adaugat in urma cu 3682 zile, 27 Feb. 2014

Adaugat de sheila.abdulamit

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .