poze a 6 a conferinta nationala pentru profesorii de limba engleza

A 6-a Conferinta nationala pentru profesorii de limba engleza

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 6 Septembrie 2013 12:00 - Sâmbătă 7 Septembrie 2013
Rin Grand Hotel, Str. Vitan-Barzesti, nr 7D, Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii

In perioada 6 – 7 septembrie 2013, in Bucuresti, va avea loc cea de-a sasea editie a Conferintei nationale pentru profesorii de limba engleza, organizata de centrul de carte straina Fischer International. La acest eveniment profesorii si ceilalti profesionisti implicati in predarea limbii engleze au ocazia sa intalneasca formatori de talie internationala din domeniu, metodisti, autori de cursuri si materiale didactice, precum si reprezentanti ai celor mai renumite institutii de certificare internationala in limba engleza.

In decursul a doua zile de cursuri, seminarii si dezbateri, dascalii au oportunitatea de a se conecta la ultimele noutati in domeniul metodelor de predare si al certificarilor lingvistice internationale pentru limba engleza. Deja o traditie in Romania, conferinta Fischer International aduce sub acelasi acoperis formatori de talie internationala de la Cambridge University Press, Oxford Universiy Press, National Geographic Learning, American European Alliance for Education, Helbling Languages ELT, Global ELT si altii.

Era digitala in predarea limbii engleze, traditie versus inovatie, studii de caz despre folosirea unor metode de predare neconventionale, gandirea critica, certificarile lingvistice internationale si alinierea acestora la Cadrul european comun de referinta pentru limbi straine, predarea pentru un anumit examen versus predarea pentru atingerea unui anumit nivel de cunostinte, si altele, sunt doar cateva dintre subiectele care vor fi dezbatute in cadrul acestei editii a conferintei.
Ajunsa la cea de-a sasea editie, Conferinta nationala pentru profesorii de limba engleza s-a impus pe parcursul anilor in constiinta profesorilor din Romania, ca fiind un eveniment de referinta in domeniu si un mod foarte placut de a incepe cu entuziasm un nou an scolar. Ca in fiecare an, organizatorii au pregatit o multime de surprize si cadouri pentru participanti, precum si mult asteptata expozitie de materiale didactice ale celor mai prestigioase edituri internationale din domeniu, la preturi promotionale.

Acest eveniment se adreseaza tuturor categoriilor de profesionisti implicati in predarea limbii engleze, traducatori si profesori de limba engleza. Sunt invitati sa participe deopotriva si studentii inscrisi la facultatea de limbi straine.
Agenda completa a evenimentului este disponibila pe siteul www.cartiengleza.ro

Inscrierea la conferinta se face prin completarea formularului de participare disponibil aici: http://www.cartiengleza.ro/uploads/cataloage/banner_25.doc

Mai multe detalii: http://www.cartiengleza.ro/uploads/cataloage/banner_27.pdf

Pret bilet: 290 Lei

Comenteaza pe Facebook
fischer int

Adaugat in urma cu 3903 zile, 12 Aug. 2013

Adaugat de Fischer11145

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .