poze adevarul depre emotii

Adevarul depre Emotii

Bucuresti , Bucuresti. Joi 30 Septembrie 2021 18:30 - Joi 30 Septembrie 2021
online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/100

Inteligența emoțională

Adesea, cautăm fericirea în exterior și avem iluzia că trebuie să facem sau să obținem ceva pentru a fi fericiți. În realitate, pentru a fi fericiți, este important să trăim în echilibru cu emoțiile noastre. Îți dorești să îți înțelegi mai bine emoțiile la nivel corporal, să înțelegi ce mesaje îți transmit acestea?

Cui i se adresează webinarul ? Tuturor celor care doresc să își cunoască emoțiile și să învețe cum pot trăi în armonie cu acestea.

Inteligența emoțională s-a dovedit că ne influențează în mod semnificativ nivelul de succes și fericire din viața noastră. Este clar că a devenit mult mai importantă chiar si decât nivelul de educație sau cel de inteligență rațională. Într-un cuvânt, inteligența emoțională descrie abilitatea, capacitatea, îndemânarea de a identifica, evalua și gestiona emoțiile noastre și ale altora.

Oamenii care au un grad ridicat de inteligență emoțională se cunosc foarte bine pe ei înșiși, sunt capabili să simtă și emoțiile altora și au capacitatea să înțeleagă informațiile transmise de fiecare emoție în parte. Cunoscând emoțiile și dezvoltând propria inteligență emoțională, putem reduce stresul din viața noastră, putem deveni mai productivi și de succes în ceea ce facem și îi putem ajuta și pe ceilalți să devină mai productivi și de succes în viața lor.

Cu ce pleacã acasã cursanţii ?
- Cunoașterea la nivel corporal a celor 8 emoții fudamentale;
- Eliminarea etichetării că unele emoții ar fi „negative” sau „positive”;
- Descoperirea beneficiilor aduse de fiecare emoție în parte;
- Conștientizarea emoțiilor „blocate”;
- Diferenta dintre emoție și stare emotională;
- Conștienizarea stărilor emoționale care ne produc „placere”.

Descriere traineri:

Andreea Prună este ACC Coach & Mater NLP, acreditata de Richard Bandler și cofondatoare Go2coaching. De peste 4 ani, Andreea este într-o misiune de a însoți oamenii într-o călătorie de autocunoaștere, de schimbare și de transformare. Prin sesiunile de Coaching și NLP ea îi ajută pe oameni să își atingă obiectivele personale și profesionale provocându-i să îți asume responsabilitatea, să-și amintească propriul DE CE și să-și ducă cariera și provocările personale la nivelul următor. Mai multe pe www.go2coaching.ro.

Radu Alexandru Prună este Master NLP Coach acreditat de Richard Bandler și cofondator Go2coaching, cu o experiență de peste 4 ani, oferind coaching și NLP persoanelor care își doresc să își atingă obiectivele fie personal, fie profesional. Este pasionat de oameni și încrezator în potențialul de dezvoltare a fiecăruia. Scopul lui este să îi ajute pe oameni să se alinieze cu misinea lor personală pentru a-și îndeplini propriul potențial. Mai multe pe www.go2coaching.ro.

Vă așteptăm!

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/adevarul-depre-emotii-169/362

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 315
mihaela

Adaugat in urma cu 943 zile, 20 Sep. 2021

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 217

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .