poze afla ce gandesc barbatii dar si cum sa ai intotdeuna dreptate

Afla ce gandesc barbatii, dar si cum sa ai intotdeuna dreptate

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 20 Ianuarie 2015 19:00 - Marţi 20 Ianuarie 2015
Str. Popa Soare nr 40, etaj 1

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 8/20

Afla ce gandesc barbatii, dar si cum sa ai intotdeuna dreptate

Fundatia Calea Victoriei a pregatit pentru tine in lunile de iarna ateliere in domeniul psihologiei practice si a comunicarii, care sa iti imbunatateasca abilitatile de sociale, atat in viata de cuplu cit si in relatiile cu prietenii.

Iti propunem o incursiune in peisajul vietii in cuplu din perspectiva echilibrului intre apropiere si libertate in cadrul atelierului: Viata in cuplu: Dans sau lupta?, cu Daniela Andreescu, din 20 Ianuarie.Te veti intalni cu aspecte din viata de zi cu zi a unei relatii de cuplu, cu propriile asteptari si dorinte de a intelege si de a iti conduce mai constient propria viata.

Viata in cuplu poate fi ca un dans, cu momente de entuziasm si emotii, cu pasi uneori stangaci, alteori gratiosi, in care fiecare dintre parteneri castiga mai multa energie. Sau poate arata ca un camp de lupta, cu inclestari si deruta, din care niciunul nu castiga.

Al doilea curs pe care ti l-am pregatit in luna ianuarie este axat pe comunicarea dintre barbat si femeie: Cum gandesc, ce simt barbatii?, cu Alin Comsa, din 24 Ianuarie. Acest workshop este adresat doar doamnelor.

Pastrand un ton amuzant si vorbind la modul general, participantele la curs vor intelege motivatiile comportamentului unui barbat intr-o relatie de cuplu. Atelierul este rezultatul a cateva sute de interviuri realizate cu barbati care au vorbit despre ce este important intr-o relatie, din punctul de vedere al unui barbat.

In luna februarie te asteptam la cursul: Arta de a avea intotdeauna Dreptate, cu Alin Comsa din 13 Februarie 2015, unde vei intelege care sunt parghiile ce ne fac sa fim crezuti.

In comunicarea de zi cu zi a fi crezut este de cele mai multe ori obiectivul principal. Se poate intampla, insa, sa nu fim crezuti chiar daca spunem adevarul. In cadrul cursului, vom discuta despre ce ne face sa fim ascultati, acceptati, intelesi.

Atelier de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii, cu Cristian Ezri din 18 Februarie 2015 este un alt curs interactiv pe care ti l-am pregatit in luna februarie.
In cadrul workshopului vei avea sansa sa inveti sau sa aprofundezi aceasta arta si nu in ultimul rand sa practici networking-ul cu propria persoana. Calatoria va fi una usoara, plina cu voie buna, povesti, experiente, dialog si practica.
Daca doresti sa participi la unul dintre cursurile Fundatiei Calea Victoriei inscrie-te la CONTACT@VICTORIEI.RO.

Mai multe detalii poti gasi la www.victoriei.ro.


Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2014/program-cursuri-2/

Pret bilet: 150 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 435

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 1958 zile, 16 Ian. 2015

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 784

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .