poze afla metodele de motivarea angajatului in contextul unei economii instabile la compensation benefits conference

Afla metodele de motivarea angajatului in contextul unei economii instabile la Compensation & Benefits Conference

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 9 Noiembrie 2011 09:00 - Miercuri 9 Noiembrie 2011

Categorii: Conferinte si Seminarii

Miercuri, 9 noiembrie, la Hotel Intercontinental, evenimentul Compensation & Benefits Conference organizat de Medien Conferences, aduce in discutie problematica motivarii si recompensarii angajatului in contextul unei economii in curs de redresare.

Atragerea unor angajati dedicati si implicati, precum si mentinerea gradului ridicat de motivare a angajatului reprezinta doua dintre obiectivele principale ale unui specialist in Resurse Umane. In contextul unei economii afectate de criza si, implicit, al scaderii capacitatii de motivare financiara a angajatilor, este vital sa identificam metode viabile si convenabile de rasplatire a acestora.

Compensation & Benefits Conference aduce in prim- plan problematica atragerii si implicarii angajatilor, explicand metodele de amplificare a bunastarii organizationale si individuale. Astfel, in cadrul conferintei, vor fi abordate teme precum: strategii inovatoare de a atrage si implica oameni talentati, ultimele noutati referitoare la efectele reformei din domeniul sanatatii, metode a a rasplati angajatii in contextul unei crize economice in curs de redresare, cele sase tendinte demografice perturbatoare si modul in care acestea pot influenta forta de munca, sugestii si artificii comunicationale, instrumente si tehnici recente pentru implementarea strategiilor ce vizeaza stabilirea indemnizatiilor, beneficiilor si recompenselor.

Evenimentul constituie un prilej de analiză şi dezbatere, reunind directori de companii, managerii din domeniul HR, profesionişti care se ocupă de remuneraţii şi beneficii şi toţi cei implicaţi în atragerea, motivarea şi cultivarea angajaţilor de care au nevoie angajatorii din toate domeniile de activitate, indiferent de dimensiunile companiei.

Compensation & Benefits Conference este dedicat directorilor de companii, managerilor din domeniul HR, profesionostilor care se ocupa de remuneratii si beneficii, dar si de atragerea si motivarea angajatilor.


Evenimentul este sustinut de Signal Iduna. Partenerii media ai evenimentului sunt: TVR Info, RFI Romania, Wall- Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, Business- Edu, 9 a.m., AIDA, Business Live, Ziarul de Business.

Compensation & Benefits Conference va avea loc miercuri, 9 noiembrie, ora 09:00 la Hotel Intercontinental.

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences oferă mediului românesc de business o platformă dinamică de dezbateri şi networking.

Medien Conferences organizează evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructură & transporturi, FMCG & retail, asigurări, financiar-bancar, agricultură, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business oferă şi posibilitatea organizării de evenimente personalizate în funcţie de necesităţile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul România liberă, site-ul www.romanialibera.ro, săptămânalul de satiră Academia Caţavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - „Căminul", „Casa Mea", „Domus" şi „Planul Casei Mele", revista de B2B „Unelte şi echipamente", site-ul www.casamea.ro, emisiunea TV "Căminul de 5 stele"), tipografia United Print, agenţia de comunicare branding şi corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente muzicale Medien Events şi divizia de evenimente de business, Medien Conferences.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.paun@medienholding.ro, conferences@medienholding.ro, telefon 021.202.81.69 sau sa accesati www.mhconferences.ro

Mai multe detalii: http://www.mhconferences.ro/events/compensation-benefits-2.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1049

Eveniment postat de organizator

andreea paun

Adaugat in urma cu 4531 zile, 01 Nov. 2011

Adaugat de andreea_paun

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .