poze afla pasii in promovarea unui business prin intermediul marketing

Afla pasii in promovarea unui business prin intermediul marketing

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 25 Iulie 2014 10:00 - Duminică 27 Iulie 2014
Splaiul Unirii nr 6 (Sitraco Center), sector 4, Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 8/15

Prezenta in mediul online este mai mult decat o necesitate pentru business-ul tau, indiferent de domeniul de activitate. Fie ca vorbim despre un magazin online sau de un site de prezentare, digitalul a schimbat definitiv modul in care comunicam si in care trebuie sa ne ghidam promovarea afacerii.

Nu este suficient doar sa fii prezent in mediul online, trebuie sa acorzi o atentie deosebita modului de redactare a continutului, modului in care iti optimizezi site-ul pentru motoarele de cautare si cum utilizezi toate instrumentele digitale pentru o buna promovare a afacerii tale. De aceea am si creat cursul de Marketing digital, pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa fie in permanenta competitivi si vizibili in mediul online, printr-o comunicare personalizata si o strategie de marketing specifica obiectivelor si trendurilor digitale actuale.
Cursul se focuseaza pe prezentarea tuturor canalelor existente in mediul online si pe utilizarea lor intr-o strategie de marketing digital generala ce poate fi aplicata oricarui tip de website: motoare de cautare, retele sociale, site-uri de comunicate, de articole, bloguri, forumuri de specialitate, etc. Vor fi exemplificate si tipurile de campanii online(SEO, Google Adwords, Online Reputation Management, SMO), toate avand un singur scop, acela de a promova corect si intr-o maniera pozitiva o companie si de a crea un brand online.
De ce sa participi la cursul de marketing digital?
• Pentru ca te invata cum sa iti plasezi site-ul pe primele pozitii pe motoarele de cautare
• Pentru ca dupa parcurgerea unui astfel de curs vei stii cum sa iti setezi singur mesajele pentru o campanie de Google Adwords
• Vei invata cum sa iti adaptezi mesajele la fiecare platforma de socializare si cum sa iti planifici lunar o strategie de comunicare pe Social Media
• Vei invata cum sa cresti de la zero, un blog, un site de prezentare sau un magazin online, astfel incat sa aiba cat mai multa vizibilitate si sa capete notorietate
• Vei invata cum poti contribui la promovarea site-ului tau prin transmiterea de comunicate de presa, realizarea de articole si obtinerea de parteneriate cu alte bloguri din domeniu
• Vei sti sa realizezi o strategie de marketing digital adaptata tipului tau de business

Pentru toti cei care isi doresc sa fie la curent cu cele mai noi metode te promovare digitala si care doresc sa isi transforme afacerea intr-un brand online, cursul de Marketing digital din 25-27 iulie este cea mai potrivita unealta de a afla oportunitatile si beneficiile generate de o strategie de marketing online integrata.

Cursul va fi sustinut la sediul agentiei Creative Business Management, din Splaiul Unirii nr. 6, sector 4, Bucuresti. Trainerul cursului va fi Ionut Condruz , cu o experienta de peste 6 ani atat in Marketing, cat si in Management. In prezent este consultant in management si marketing pentru companii si, in acelasi timp, sustine sesiuni de cursuri in cadrul Creative Business Management, in calitate de Trainer. A participat la numeroase cursuri de perfectionare, atat in tara cat si in strainatate, si a sustinut prelegeri la conferinte nationale si internationale, pe teme de Management si Marketing. Ofera consultanta in comunicare online, in crearea de strategii de promovare si in implementarea de metode de fidelizare a clientilor.

Costul formarii este de 500 lei de persoana, iar ultima zi de inscriere este 23 iulie 2014.
Pentru inscrieri sau informatii suplimentare, ne puteti contacta la numerele de telefon 0743.183.353/ 031.428.24.44, sau prin email la ruxandra@cbmanagement.ro.
Persoana de contact: Ruxandra Simion - Coordonator Training

Mai multe detalii: http://www.cbmanagement.ro/curs-marketing-online.html

Pret bilet: 500 Ron

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 804

Eveniment postat de organizator

ioana saulea

Adaugat in urma cu 3548 zile, 11 Iul. 2014

Adaugat de creativebusinessmng

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .