poze aiesec academy

AIESEC Academy

Bucuresti , Bucuresti. Luni 15 Aprilie 2013 - Vineri 21 Iunie 2013

Categorii: Conferinte si Seminarii

Cum ți se par 2 săptămâni de workshop-uri și training-uri, 4 săptămâni de practică și mai ales oportunități de internship-uri în companii ca Intact Media Group, Generali, Euristic Partners, Credis, Qualitance sau ProCredit?

Toate acestea sunt posibile printr-un singur program marca AIESEC București: AIESEC Academy!


Împărțit pe 3 școli de specialitate, IT, Marketing și Finance, programul a fost creat special pentru a corespunde nevoilor studenților și absolvenților de studii de licență din București. Te numeri printre aceștia? Atunci te invităm să te înscrii până pe data de 8 Aprilie pentru una dintre școlile noastre!

AIESEC Academy are două părți specifice: în prima parte, între 15 Aprilie – 21 Iunie, se vor desfășura workshop-uri și training-uri, iar cea de-a doua etapă constă în 4 săptămâni de practică de specialitate în companiile partenere.

IT School îți oferă training-uri cu obiective diverse, printre care și: Windows 8, JSP (Java Server Pages), JPA (Java Persistence API), Entrepreneurship, Google Web Toolkit (GWT), Leadership Talks, Versioning and Maintenance, Java EE, etc.

Printre training-urile oferite de Marketing School se numără și: ”Poziționarea unui brand”, ”Ce nu se vede la radio” (un training oferit de Echipa Radio ZU) și multe altele. Workshop-urile vor fi susținute de membri ai Intact Media Group, cu vastă experiență în domeniu.

Finance School vine de asemenea cu propuneri interesante de workshop-uri, precum: Contabilitate, Management Financiar, Legătura dintre contabilitate și alte domenii economice, Gestiunea și contabilitatea mijloacelor fixe, Analiză și consiliere financiară, etc.


Urmărește pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/AIESEC.Academy și înscrie-te în AIESEC Academy până pe 8 Aprilie 2013 pe site-ul nostru :www.aiesecbucharest.ro. Taxa de participare în cadrul proiectului este în valoare de 25 Ron.
Mai mult, AIESEC Academy îți oferă posibilitatea să te înscrii pentru un internship global în companiile sau ONG-urile din peste 100 de țări unde AIESEC activează!

Susținătorii proiectului: Intact Media Group, Euristic Partners, Credis, Qualitance, Generali, ProCredit, Best Jobs, Cefora și Unilever.
Parteneri media: Radio ZU, Gazeta Sporturilor, Jurnalul Național, Antena 2 și TehnoPOL.

Despre AIESEC București:
AIESEC București este parte a celei mai mari organizații de tineri la nivel internațional, organizație prezentă în peste 113 țări și teritorii, cu o istorie de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe oportunităţi de leadership, posibilităţi de exchange, conferinţe anuale, platforme virtuale și activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, inițial în București, iar în prezent în 14 orașe.


Pentru mai multe detalii:
http://www.aiesecbucharest.ro/
http://www.facebook.com/aiesec.bucharest

Persoană de contact:
Ștefania Diaconu, PR AIESEC Academy
Tel: 0755 696 208
Email: stefania.diaconu@aiesec.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2511

Eveniment postat de organizator

george

Adaugat in urma cu 3535 zile, 30 Mar. 2013

Adaugat de AIESEC Bucuresti

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .