poze aiesec academy

AIESEC Academy

Bucuresti , Bucuresti. Luni 15 Aprilie 2013 - Vineri 21 Iunie 2013

Categorii: Conferinte si Seminarii

Cum ți se par 2 săptămâni de workshop-uri și training-uri, 4 săptămâni de practică și mai ales oportunități de internship-uri în companii ca Intact Media Group, Generali, Euristic Partners, Credis, Qualitance sau ProCredit?

Toate acestea sunt posibile printr-un singur program marca AIESEC București: AIESEC Academy!


Împărțit pe 3 școli de specialitate, IT, Marketing și Finance, programul a fost creat special pentru a corespunde nevoilor studenților și absolvenților de studii de licență din București. Te numeri printre aceștia? Atunci te invităm să te înscrii până pe data de 8 Aprilie pentru una dintre școlile noastre!

AIESEC Academy are două părți specifice: în prima parte, între 15 Aprilie – 21 Iunie, se vor desfășura workshop-uri și training-uri, iar cea de-a doua etapă constă în 4 săptămâni de practică de specialitate în companiile partenere.

IT School îți oferă training-uri cu obiective diverse, printre care și: Windows 8, JSP (Java Server Pages), JPA (Java Persistence API), Entrepreneurship, Google Web Toolkit (GWT), Leadership Talks, Versioning and Maintenance, Java EE, etc.

Printre training-urile oferite de Marketing School se numără și: ”Poziționarea unui brand”, ”Ce nu se vede la radio” (un training oferit de Echipa Radio ZU) și multe altele. Workshop-urile vor fi susținute de membri ai Intact Media Group, cu vastă experiență în domeniu.

Finance School vine de asemenea cu propuneri interesante de workshop-uri, precum: Contabilitate, Management Financiar, Legătura dintre contabilitate și alte domenii economice, Gestiunea și contabilitatea mijloacelor fixe, Analiză și consiliere financiară, etc.


Urmărește pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/AIESEC.Academy și înscrie-te în AIESEC Academy până pe 8 Aprilie 2013 pe site-ul nostru :www.aiesecbucharest.ro. Taxa de participare în cadrul proiectului este în valoare de 25 Ron.
Mai mult, AIESEC Academy îți oferă posibilitatea să te înscrii pentru un internship global în companiile sau ONG-urile din peste 100 de țări unde AIESEC activează!

Susținătorii proiectului: Intact Media Group, Euristic Partners, Credis, Qualitance, Generali, ProCredit, Best Jobs, Cefora și Unilever.
Parteneri media: Radio ZU, Gazeta Sporturilor, Jurnalul Național, Antena 2 și TehnoPOL.

Despre AIESEC București:
AIESEC București este parte a celei mai mari organizații de tineri la nivel internațional, organizație prezentă în peste 113 țări și teritorii, cu o istorie de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe oportunităţi de leadership, posibilităţi de exchange, conferinţe anuale, platforme virtuale și activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, inițial în București, iar în prezent în 14 orașe.


Pentru mai multe detalii:
http://www.aiesecbucharest.ro/
http://www.facebook.com/aiesec.bucharest

Persoană de contact:
Ștefania Diaconu, PR AIESEC Academy
Tel: 0755 696 208
Email: stefania.diaconu@aiesec.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2637

Eveniment postat de organizator

george

Adaugat in urma cu 4017 zile, 30 Mar. 2013

Adaugat de AIESEC Bucuresti

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .