poze alchimia miscarii

Alchimia mişcării

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 25 Februarie 2018 13:00 - Duminică 25 Februarie 2018
Centrul Shakti, Str. Cristofor Columb nr. 3

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/10

Terapie prin miscare - yoga, Qigong

Dacă suntem conştienţi, suntem cu atenţia concentrată în momentul prezent. În afara momentului prezent, nu există nimic altceva. Fiind atât de ocupaţi să “trăim” în trecut sau în viitor, ratăm trăirea singurului timp pe care îl avem – prezentul. Momentul prezent înseamnă putere – energia care face posibile “miracolele”.

Centrul conştiinţei este în inimă şi ea trebuie “hrănită” cu energie pentru a se putea manifesta. Ea este al şaselea simţ, cel care ne permite să simţim adevărul.

“Încearcă să fii în pace cu tine însuţi, cât poţi de mult. Încearcă să fii fericit. Tot ce este necesar este să fii cu atenţia trează, să fii alert.” - Lama Yeshe

Alchimia mişcării vorbeşte despre privirea individului ca un întreg - corp, minte, suflet, despre esenţa noastră, ne pune în contact cu energia care ne însumează, ajungând astfel la un nivel profund al cunoaşterii de sine.

Ne vom descoperi cu ajutorul exerciţiilor de yoga şi Qigong, prin ritmul muzicii care ne va ghida, aducându-ne Momente la Prezent. Vom vorbi despre respiraţie, despre procesele prin care trece corpul nostru în fiecare zi, despre cronobiologie, despre conştiinţă şi prezenţă, despre cum putem menţine un nivel optim al sănătăţii.

Dintre beneficiile acestei practici:

• Corpul are o capacitate mai mare de a se vindeca prin creşterea energiei
• Devii mai conştient de mişcările corpului, devenind conştient de el şi de tot ce înseamnă alchimie internă – organe, fluxul sângelui, meridiane, se reglează tensiunea, bătăile inimii şi altele despre care vom vorbi în cadrul întâlnirilor săptămânale
• Comuniune cu tine însuţi – echilibrarea sistemului nervos
• Corpul devine mai atletic, mai flexibil

Să vă povestesc câte ceva despre mine - Caroline Andreea Zgorțea, la bază economist, am terminat management, ceea ce m-a ajutat să am o structură, să mă organizez mai bine. 6 ani am lucrat în multinaționale, însă nu mi-am găsit locul, așa că am plecat – în căutarea mea și a drumului meu. Am urmat și cursuri pentru a deveni consilier, din dorința de a îmi dezvolta abilitățile de comunicare, de a mă cunoaște mai bine, de a evolua și comunica mai bine cu mine însămi, dar și cu cei din jur.

Căutarea spiritualității sau dezvoltarea mea personală a început cu artele marțiale la 9 ani, având acum 24 de ani de practică. Am continuat în liceu cu Qi Gong și diverse alte tehnici și practici, cum ar fi Hatha și Yin Yoga, până am dat de Tai Chi și Nei Kung. Am fost la diverși profesori și Maeștri și de la toți am învățat câte ceva, de la Maestrul Lin Kai Ting când eram în liceu, la o inițiere ținută de Dalai Lama la Milano in 2012 și în final, am ajuns la Maestrul din Thailanda de la care am învăţat Nei Kung, la Maestrul din Italia de la care am învăţat şi mai multe despre alchimia internă.

Preţul unui atelier este de 100 lei.
Durata: 3 ore.
Număr maxim de participanţi: 10.

Ce e nevoie să aveţi la voi: apă / ceai, după preferinţe, o ţinută lejeră, în care să vă puteţi mişca uşor, însă să aveţi şi o bluză mai grosuţă pentru momentele în care vom sta întinşi pe salteluţe.

Pentru a vă rezerva locul, vă rog să trimiteţi un mail la carolinezgortea.art@gmail.com.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/377748439358333/

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 738

Eveniment postat de organizator

caroline zgor ea

Adaugat in urma cu 2237 zile, 11 Feb. 2018

Adaugat de CarolineZ

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 15

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .