poze arena leilor si school for startups romania organizeaza la bucuresti o intalnire cu antreprenorii aflati la inceput de drum

Arena Leilor şi School for Startups România organizează la Bucureşti o întâlnire cu antreprenorii aflaţi la început de drum

Bucuresti , Bucuresti. Luni 12 Martie 2012 09:00 - Luni 12 Martie 2012
Grand Hotel Continental

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/100

Înainte de a intra din nou în arenă, odată cu începerea unui nou sezon al reality-show-ului de business difuzat de TVR2, "leii" intră în dialog cu antreprenorii bucureșteni

Bucureşti, 9 martie 2012 –Reprezentanţii programului School for Startups (S4S) România şi echipa de producţie a emisiunii Arena Leilor organizează o întâlnire pentru antreprenorii care vor sa îşi dezvolte afacerea, cât şi pentru cei aflați la început de drum care vor sa puna bazele unui business de succes. Evenimentul care îi va avea ca invitaţi pe cei cinci investitori din binecunoscutul show de televiziune va avea loc luni 12 martie 2012, în sala Grigorescu a Grand Hotel Continental, începând cu ora 9:00. Participarea la această întâlnire este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Evenimentul de la București vine în continuarea turneului național organizat în cursul lunii februarie de Arena Leilor și S4S România, cu scopul selectării celor mai bune proiecte de afaceri pentru noul sezon al emisiunii. “Leii” au participat la întâlniri cu antreprenori din 8 oraşe (Timișoara, Cluj, Târgu Mureș, Constanța, Iași, Craiova, Brașov și Sibiu), iar cei interesați pot urmări o lecție deschisă despre modul în care trebuie prezentată o idee de afacere în fața unui investitor.

Cei cinci antreprenori de succes şi membrii juriului din cadrul emisiunii Arena Leilor, Cristina Bâtlan - Creative Director și proprietar Musette, Marius Ghenea – președinte Fit Distribution, Dragoș Anastasiu – președinte Tui-Eurolines, Florin Talpeș - CEO BitDefender și Mircea Tudor – președinte MBTelecom le vor vorbi participanților despre experiența pe care o oferă participarea la un astfel de show şi sfaturi despre ce trebuie să facă un antreprenor pentru a construi o afacere de succes. De asemenea, participanții vor afla de la Péter Barta - director executiv al Fundației Post-Privatizare, companie ce susţine programul School for Startups în România, cum pot construi un plan de afaceri de succes care să atragă investitori.

School for Startups (S4S) este un program unic, dezvoltat în Marea Britanie de Doug Richard, antreprenor în serie, angel investor şi invitat la emisiunea difuzată de BBC, Dragon’s Den (echivalentul “Arenei Leilor” din România). S4S este un program prin care tinerii sunt ajutaţi să înceapă afaceri de succes, iar antreprenorii aflați la început de drum sunt ajutaţi să îşi dezvolte business-ul în mod corect încă din faza de startup. Marius Ghenea, preşedinte al Fit Distribution şi invitat permanent în cadrul emisiunii TV “Arena Leilor”, participă în calitate de mentor la acest program, alături de Doug Richard şi Péter Barta.

Participarea la întâlnirea organizată de School for Startups şi Arena Leilor România este gratuită, iar înscrierile se pot face prin completarea formularului de pe site-ul: www.turneuarenaleilor.ro

Noul sezon al emisiunii Arena Leilor va începe la sfârșitul lunii martie, la TVR2.







Despre Fundația Post-Privatizare

Fundația Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundație pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o instituție privată care promovează educația antreprenorială şi susține inițiativele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc - cu accent pe întreprinderile mici şi mijlocii şi start-up-uri - prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenorială, îmbunătățire a mediului de afaceri şi promovare a responsabilității sociale a întreprinderilor.

Despre emisiunea Arena Leilor

Emisiunea Arena Leilor a fost lansată de TVR 2 în ianuarie 2007 ca o premieră pe piaţa media autohtonă. Pentru prima dată telespectatorii români au putut urmări un nou format de emisiune: „business reality show” - având ca scop educarea şi sprijinirea antreprenorilor aflaţi la început de drum sau care doresc să-şi extindă afacerea. Bilanţul programului Arena Leilor în acest moment este impresionant: cinci ani de emisie, 117 ediţii, sute de concurenţi selectaţi din peste 3000 de candidaţi, mii de idei de afaceri, milioane de euro puse în joc şi un număr tot mai mare de telespectatori care au putut urmări în direct cum se prezintă un plan de afaceri, cum se negociază cu un investitor şi ce soluţii pot fi aplicate pentru afacerilor lor.

Informații suplimentare se pot obține la:
Fundația Post-Privatizare
Tel: 031.1000.719
Fax: 031.1000.720
Website: http://www.schoolforstartups.ro

Persoană de contact:
Carmen Balamace
Tel: 0745.258.250
Email: Balamace.c@postprivatizare.ro


Mai multe detalii: http://www.turneuarenaleilor.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 724

Eveniment postat de organizator

carmen balamace

Adaugat in urma cu 4402 zile, 09 Mar. 2012

Adaugat de carmen.balamace

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .