poze atelier de podoabe pentru craciun

Atelier de podoabe pentru Craciun

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 16 Decembrie 2009 18:30
Fundatia Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii

Decorativismul isi schimba mereu tendintele, insa indiferent de directie, sarbatorile de iarna raman momenul de apogeu al ornamentului.

Pentru ca anul acesta designul aduce in prim-plan culorile neutre, materialele naturale din sfera "eco", Craciunul vine ca ocazie ideala pentru reinventarea conceptului de "podoaba".

Noi credem ca nici sclipiciul si opulenta si nici culorile stridente nu sunt cele ce creeaza un décor de sarbatoare, ci mai degraba decoratiunile personalizate, care dau caldura si autenticitate spatiului. Asadar, ne hotaram sa starnim fantezia si sa cream, din materiale simple, prin tehnici diverse, obiecte frumoase si unice pentru un ambient deosebit.

Hartie, lemn, culori, panglici si snururi, sunt ingredientele potrivite pentru ornamente cu bun gust, hand-made, care personalizeaza spatiul sau devin cadouri pretioase. Mai credem ca un ornament creat de noi transmite mai multa sensibilate, tocmai prin imperfectiunile lui unice, decat un produs de serie asimilat fara un atasament personal.

Atelierul de podoabe se va desfasura in 3 etape a cate 2 ore:

1. Podoabe pentru Bradul de Craciun - realizam figurine si mici obiecte pentru ornarea bradului, ca alternativa vesela la clasicele globuri din sticla. Cu materiale simple si accesorii din cele mai diverse, dam un sens personal ornamentului de sarbatoare.

2. Decoratiuni de sezon pentru casa - pentru ca decorul sarbatorilor de iarna este asteptat cu drag in fiecare an si in fiecare an deschidem aceasi cutie de ornamente, adunam acum imaginatie, fantezie si materiale diverse si cream decoratiuni noi, pentru un ambient intim si pentru o atmosfera speciala.

3. Felicitari pentru sarbatorile de iarna - pentru ca moda felicitarilor se estompeaza, ne reamintim cu drag de placerea cu care descoperim in cutia de scrisori un gand frumos de la persoane dragi, in teancul de facuri si prospecte de supermarket. Si cum atunci cand vine vorba de distanta, felicitarea tine de cele mai multe ori loc de cadou, de ce sa nu trimitem imagini unicat pentru ganduri si persoane "unicat"?


Irina Neacsu detine master in design, RUFA - Rome University of Fine Arts - Roma, Italia si este doctorand al Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu - Bucuresti. A absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Bucuresti. In 2005 a fost bursier al Scolii de vara - Lemnul in arhitectura si constructii- Helsinki, Finlanda. In 2005 a avut bursa la workshopul INTBAU - restaurare urbana Bran, jud. Brasov. Este designer de produs si de interior, a facut amenajari de interior si design de mobilier, grafica, pictura si ilustratie de carte pentru copii.

Durata curs: 3 ateliere
Frecventa: saptaminal
Cost curs: 165 ron (inclusiv materiale de lucru)
Date desfacurare: 16, 17 si 18 decembrie, 18:30 (grupa max 15 pers)

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 801
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5255 zile, 04 Dec. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .