poze atelier reconstruirea rela iilor i starea de bine

Atelier Reconstruirea Relațiilor și Starea de Bine

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 29 Septembrie 2015 19:00 - Marţi 29 Septembrie 2015
Serendipity Tea, Str. Dumbrava Roșie nr. 12

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 6/12

Marți, 29 septembrie te aștept la Serendipiity Tea între orele 19.00 și 22.00 la un nou atelier din seria Atelierele Stării de Bine: Reconstruirea Relațiilor și Starea de Bine.

„Unul dintre cele mai minunate lucruri din viață este descoperirea unei alte ființe, alături de care să construiești o relație din ce în ce mai profundă, mai frumoasă și mai plină de bucurie, pe măsura trecerii anilor.” – Sir Hugh Walpole

Ce faci atunci când relaţia cu o anumită persoană importantă din viaţa ta este afectată de o lipsă cronică de comunicare? Poate fi vorba despre partenerul de viaţă, copilul, unul dintre părinți, un prieten foarte vechi şi drag, un partener de afaceri sau un coleg important.

Timpul te presează, îți dorești să fii eficient, să obţii mai mult şi mai repede din fiecare relaţie. Sau poate îți dorești să acorzi timp pentru reconciliere, dar nu ştii cum să repari lucrurile pentru că ceilalţi nu mai sunt dispuşi să te asculte, oricât te-ai strădui să reiei comunicarea cu ei…

Aceste situații îți afectează starea de bine. Cum le remediezi?

Învăţănd modalităţi noi de a comunica, transformăndu-ți percepţiile asupra situaţiilor tale de viaţă şi abordându-le dintr-o perspectivă nouă, cea a inimii.

Marți, 29 septembrie te aștept la Serendipity Tea, între orele 19.00 și 22.00 la un nou atelier din seria Atelierele Stării de Bine: Reconstruirea Relațiilor și Starea de Bine:

- să descoperim împreună care sunt micile gesturi care contează şi care fac diferenţa în calitatea relaţiilor noastre;

- să învăţăm cum să reconstruim încrederea în relaţiile cu persoanele importante din viaţa noastră

- să descifrăm cum să oferim un feedback onest, care să ne construiască relațiile, nu să le afecteze

- să facem paşii potriviţi pentru a reconstrui o relație importantă din viața noastră.

***

Investiția pentru un atelier: 50 lei. Această investiţie acoperă participarea ta la exerciţiile atelierului, materialele primite și o multitudine de resurse în format electronic, disponibile pe grupul de Facebook Creează-ți Starea de Bine. Poți opta și pentru un abonament de participare la minim patru ateliere, pentru ca investiția ta să fie doar 30 lei pentru fiecare atelier.

***

Moderatorul este Alina Roman, trainer certificat Seneca College of Applied Arts and Technology – Canada, trainer certificat FranklinCovey Institute – Statele Unite, formator certificat Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, practician Reiki și Thetahealing. Alina are o experiență de 16 ani în crearea şi animarea programelor de training destinate adulților. Detalii despre Alina găsești pe www.alinaroman.ro.

***

Din cauza locurilor limitate la 12, participarea la atelier se face exclusiv pe bază de rezervare. Rezervarea se face prin completarea formularului de aici: https://goo.gl/vBgtwu.

Rezervările la atelier încep cu ora 18.30, pentru a avea timp să comanzi și să guști din bunătățile ceainăriei până la ora 19.00, oră după care vei mai putea face comenzi doar în pauza de 15 min de la ora 20.30.

Mai multe detalii: https://goo.gl/vBgtwu

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 575

Eveniment postat de organizator

alina roman

Adaugat in urma cu 3128 zile, 23 Sep. 2015

Adaugat de Alina_R

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .