poze atelierul de scriere creativa sf fantasy incep inscrierile pen

Atelierul de Scriere Creativa SF & Fantasy. Incep inscrierile pen

Bucuresti , Bucuresti. Luni 30 Ianuarie 2017 19:00
online web conference

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 9/9

Bookblog.ro si Club Revdepov va invita la editia nr. 4 a Atelierului de Scriere Creativa in SF & Fantasy. Daca iti place sa scrii, esti indragostit de SF & F si visezi ca numele tau sa apara in revistele din Romania, sa cunosti scriitorii ale caror carti le citesti si chiar sa ajungi ca ei intr-o buna zi, rezerva un loc la atelier.

Pentru PRIMA DATA vom organiza acest atelier online, asa ca poti participa in orice oras al tarii ai fi si de oriunde din lume. Locurile sunt insa limitate: atelierul va avea doar 9 cursanti.

Dupa ce antologia cuprinzant textele absolvetilor primei editii a atelierului a fost lansata anul trecut la Editura Millenium Books – Eroi fara voie–, cautam nume noi care vor sa se afirme.

Atelierul de Scriere Creativa in SF si Fantasy organizat de Club Revdepov si Bookblog.ro este singurul atelier de scriere creativa dedicat genurilor SF si Fantasy! Cea de-a patra editie a Atelierului se va desfasura in perioada 16 februarie – 16 martie 2017, iar inscrierile au inceput deja si dureaza pana pe 30 ianuarie.

Cine vor fi maestrii tai?

I-am ales pe cei mai buni pentru a te indruma in ale scrisului, nume mari chemate la festivaluri si care sunt citate de cate ori se vorbeste despre varfurile SF-ului romanesc: Michael Haulica si Danut Ungureanu sunt cei care coordoneaza atelierul.

Beneficii?

Pe langa toate cunostintele pe care scriitorii le pun la dispozitia ta si feedbackul constant pe texte, rezultatul extraordinar al atelierului este publicarea celor mai bune proze intr-o antologie SF & Fantasy. Prima serie de cursanti a fost publicata deja: „Eroi fara voie” este numele primei antologii, aparuta la editura Millenium Books.

Iar multe dintre prozele lucrate in cadrul atelierului au fost publicate si in reviste, majoritatea in regim profesionist, fiind bine primite de critica si de public.

De asemenea, absolventii au infiintat, la initiativa lui Michael Haulica, cenaclul „Sectia 14”, in cadrul caruia se intalnesc si isi discuta textele, ajutandu-se reciproc.

Cum te inscrii?

Trimite, pana pe 30 ianuarie, un mail cu subiectul „Atelier SF&F 4” si motivatia participarii la simina [at] revdepov.ro. Cursul se va tine intr-un loc central din Bucuresti, costa 600 de lei si cuprinde 12 intalniri (cate doua pe saptamana, de 1h 30, luni si joi, de la 19:00 la 20:30). Locurile se ocupa in ordinea inscrierii.Cursul se va desfasura prin Google Hangouts.

Mai multe detalii despre atelier la adresa revdepov.ro/ateliere/sff si Event pe Facebook

Scriitorul Lucian Dragos Bogdan: „Constat cu placere ca participantii la Atelierului SF organizat de Revista de povestiri si Bookblog furnizeaza fara exceptie texte peste medie, ceea ce ma face sa salut initiativa organizarii acelui eveniment care poate contribui - incep sa fiu tot mai convins de asta - la revirimentul SF-ului romanesc.”

Editorul Andreea Sterea (Crux Publishing): „Rezultate spectaculoase, cel putin din punctul meu de vedere: proze foarte bune (semnate de tineri talentati si ambitiosi) publicate in reviste de prestigiu online si tiparite, o antologie (...) si, mai ales, o seama de autori debutanti care promit foarte multe pentru viitorul SF&F contemporan.”

Mai multe detalii: http://revdepov.ro/ateliere/sff/

Pret bilet: 600 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 480

Eveniment postat de organizator

andreea chebac

Adaugat in urma cu 1108 zile, 12 Ian. 2017

Adaugat de Bookblog.ro

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 26 Ian 2020 - 26 Ian 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs autocad lt 2019

Curs Autocad LT 2019

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
  • Ai ceva de zis?

    .