poze brandon bays si seminarul journey intensive din nou la bucuresti
poze brandon bays si seminarul journey intensive din nou la bucuresti poze brandon bays si seminarul journey intensive din nou la bucuresti poze brandon bays si seminarul journey intensive din nou la bucuresti

Brandon Bays si seminarul Journey Intensive, din nou la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 2 Mai 2014 08:15 - Duminică 4 Mai 2014
RIN Airport Hotel, 255 A Calea Bucurestilor, Otopeni, Ilfov,

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 50/100

Brandon Bays, autoarea best-seller-ului “Calatoria” si creatoarea procesului cu acelasi nume, va fi din nou in Romania pentru un nou Seminar Journey Intensive la Bucuresti

In perioada 2-4 mai 2014, Brandon Bays, autoarea best-seller-ului “Calatoria” si creatoarea procesului cu acelasi nume, va fi din nou in Romania pentru un nou Seminar Journey Intensive la Bucuresti.

Mai multe detalii despre Brandon Bays, despre procesul “Calatoria” si despre seminar regasesti pe site-ul nostru www.thejourney-romania.com

Totodata, te invitam ca in perioada februarie – aprilie 2014 sa participi la unul dintre workshop-urile introductive in metoda “Calatoria” organizate de echipa noastra in diferite orase din tara.
Initiativa acestor workshop-uri introductive s-a nascut din dorinta de a iti oferi posibilitatea ca, prealabil seminarului, sa afli mai multe informatii despre proces, sa il experimentezi si sa constati in mod direct impactul acestuia in diferite aspecte din viata ta. Avem incredere ca, odata ce vei face acest pas cu “Calatoria”, iti vei dori sa afli tot mai multe despre ea si sa o aplici tot mai mult in viata ta!
(detaliile despre workshop-urile introductive se regasesc pe site-ul nostru www.thejourney-romania.com)

Ce este „Călătoria”

„Călătoria” este o metodă de vindecare şi transformare radicală a conştiinţei. Ea a fost proiectată de Brandon Bays, speaker de renume mondial şi autoare a best-seller-ului cu acelaşi nume.
Procedeul constă în accesarea şi vindecarea trăirilor negative reprimate, care acţionează ca nişte toxine
emoţionale ce vulnerabilizează organele corpului. Prin aceasta, „Călătoria” permite capacităţii naturale
de vindecare şi regenerare a corpului să funcţioneze la maxim.
Metoda a ajutat mii de oameni de pretutindeni să se elibereze de probleme ca anxietate, stres, depresie, scăderea stimei de sine, incapacitatea de a gestiona emoţiile negative, boli fi zice, dependenţe, abuz sexual, probleme relaţionale şi profesionale.
Utilizând „Călătoria” oamenii obţin rezultate extraordinare, indiferent de vârstă, mediul de provenienţă, cultură sau istoric personal. „Călătoria” este o învăţătură universală, unica de acest gen.

Despre Brandon Bays

Brandon Bays, orator de renume mondial, autoare a best-seller-ului „Călătoria” şi expert în vindecarea
holistică, şi-a descoperit sensul vieţii înfruntând adversitatea acesteia. Diagnosticată în 1992 cu o tumoare de mărimea unei mingi de basket, Brandon a pornit într-o remarcabilă călătorie vindecătoare,
transformatoare şi eliberatoare şi a descoperit mijloace eficiente de a-şi accesa direct nivelurile cele
mai profunde ale sufletului şi infinitul potenţial vindecător care există în fi ecare dintre noi.
Puterea lui Brandon de a se abandona total, precum şi curajul ei de a plonja în necunoscutul din interior, au făcut ca în şase săptămâni şi jumătate tumoarea ei să se vindece complet.
Ulterior, pornind de la cunoştinţele în domeniul vindecării minte-corp şi de la cele mai noi descoperiri ale oamenilor de ştiinţă ca Dr. Candace Pert şi Dr. Deepak Chopra, Brandon a dezvoltat o metodă de vindecare profund transformatoare care avea să devină curând „The Journey®” (“Calatoria”).

Despre Seminarul “Journey Intensive”

În acest seminar de 3 zile înveţi cele mai recente tehnici „Călătoria”. Prin exerciţii ghidate de introspecţie şi alte mini-procedee, experimentezi direct efectele puternic vindecătoare şi eliberatoare ale metodei „Călătoria”.

Vineri...
Înveţi şi parcurgi Procesul „Călătoriei Emoţionale”. Porneşti într-o călătorie în sufletul tău, vindeci
probleme emoţionale vechi şi găseşti răspunsuri clare la cele mai profunde întrebări ale tale prin accesarea înţelepciunii tale interioare.

Sâmbătă...
Descoperi amintiri vechi stocate în celulele corpului prin procesul „Călătoriei Fizice”, vindecându-te şi
eliberându-te de ele. Activezi astfel puterea intrinsecă de vindecare a corpului tău.

Duminică...
Această zi te echipează pentru a înfrunta cu curaj orice provocări. Dobândeşti abilităţi avansate de aplicare a tehnicilor „Călătoria” – instrumente noi de lucru dezvoltate de Brandon pe parcursul multor ani de practică terapeutică. Aceste instrumente îţi vor permite să lucrezi asupra oricărei probleme ce poate apărea, indiferent cât de profundă sau complicată pare.

Seminarul Journey Intensive îţi oferă instrumente accesibile şi extrem de eficiente, pe care le poţi folosi
ulterior în toate domeniile vieţii tale. Abilităţile dobândite şi profunzimea acestui eveniment de 3 zile fac din „Călătoria” cel mai puternic program de transformare a vieţii disponibil actualmente în întreaga lume.

Vino alături de noi pentru a experimenta această nouă perspectivă asupra vindecării şi a produce schimbări durabile în viaţa ta!

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza site-ul www.thejourney-romania.com

Mai multe detalii: http://www.thejourney-romania.com/

Pret bilet: 1.575 Lei

Comenteaza pe Facebook
iacob ioan adrian

Adaugat in urma cu 3659 zile, 14 Apr. 2014

Adaugat de Iacob11831

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 30

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .