poze cel mai important eveniment de profil corectiile reducerile si aspectele penale

Cel mai important eveniment de profil - CORECTIILE/REDUCERILE SI ASPECTELE PENALE

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 2 Noiembrie 2012 09:30 - Vineri 2 Noiembrie 2012
Athenee Palace Hilton

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 120/150

Proiect ContaPlus, in colaborare cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, va organiza pe data de 02 noiembrie 2012, incepand cu ora 09:00, la Bucuresti, Conferinta cu tema “Corectiile / Reducerile Financiare si Aspectele Penale”.

La conferinta sunt asteptati in calitate de invitati speciali: Dl. Leonard ORBAN, Ministrul Afacerilor Europene; Dl. Eugen TEODOROVICI, secretar de stat; Dl. Mircea DRAGHICI, consilier onorific al Primului-Ministru, deputat in Parlamentul Romaniei; Dl. Lucian Dan VLADESCU, Presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP); Dl. Gheorghe OANA, sef serviciu in cadrul ANRMAP; Dna. Cristina SPOIALA, sef serviciu in cadrul ANRMAP; Dl. Viorel PARVU, presedintele Completului 3, membru al Colegiului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC); Dna. Victoria HODINA, consilier in cadrul Autoritatii de Management din cadrul Ministerului Finantelor Publice; Dl. Sorin FUSEA, Presedintele ANSA (partener eveniment); Dna. Daniela MANUC, Director General Adjunct AM POS DRU; Dl. Alexandrescu Serban CUCU, Director General AM POS Transport.
Dna. Cezarina FALAN si Dna. Violeta STEFANESCU, experti juristi in cadrul Proiect Contaplus, se vor alatura invitatilor speciali ai conferintei, pentru a raspunde intrebarilor participantilor. Cei doi experti ai Proiect ContaPlus, formatori autorizati ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari, fost CNFP), au o bogata experienta in domeniul achizitiilor publice si problematica accesarii si utilizarii fondurilor europene, atat din postura de practicieni cat si din cea de consultanti si formatori de specialitate. Coautoare ale colectiei de audiobook-uri Ghidul Finantarilor Europene – De la idee la proiect, doamnele Cezarina FALAN si Violeta STEFANESCU au avut ocazia de a impartasi din experienta lor in mod direct angajatilor din sistemul public (inclusiv autoritati de management) in cadrul cursurilor dedicate reducerilor procentuale/corectiilor financiare aplicate proiectelor cofinantate din fonduri europene, pe care le-au sustinut in calitate de formatori.

Pentru detalii privind inscrierea si participarea la Conferinta poate fi accesat site-ul www.proiect-contaplus.ro sau poate fi contactata Dna. Silvana Oprea, Directorul de Marketing al evenimentului, la telefon 0735 211 513 sau pe adresa de e-mail silvana.oprea@proiect-contaplus.ro.

Mai multe detalii: http://www.proiect-contaplus.ro/cursuri/detalii/curs/corectiile-reducerile-financiare-si-aspectele-penale-225-128#detalii

Pret bilet: 500 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1220

Eveniment postat de organizator

silvana

Adaugat in urma cu 4195 zile, 24 Oct. 2012

Adaugat de Silvana.O

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 146

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .