poze cheile genelor o calatorie spre esenta noastra

Cheile genelor - o calatorie spre esenta noastra

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 6 Decembrie 2013 19:00
Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54

Categorii: Conferinte si Seminarii

Cheile genelor - o calatorie spre esenta noastra

Seminarul va fi sustinut de Andrew Fretwell, instructor senior in sistemul Universal Tao al maestrului Mantak Chia. Andrew are peste 25 de ani de experienta, in Europa si Asia, ca profesor de alchimie interna taoista, chi kung pentru sanatate si vitalitate, tai chi si masaj terapeutic abdominal Chi Nei Tsang (http://andrewfretwell.com/ ).

Inteleptii din toate culturile sustineau ca in interiorul corpului exista un cod care favorizeaza evolutia omului spre o stare superioara de iubire, compasiune si libertate interioare. Cele 64 de chei ale genelor, corespunzatoare celor 64 de hexagrame din vechiul Tratat chinezesc al Transformarilor (I Ching), au menirea de a trezi acest potential ascuns din ADN-ul nostru. Ele initiaza un proces la nivel celular, specific fiecarei persoane, si ne calauzesc intr-o calatorie de transformare a convingerilor fundamentale despre noi insine.

Prin contemplarea unei secvente de patru chei specifice fiecaruia dintre noi, calculate in functie de data nasterii (numita Secventa de Activare), devenim constienti de tipare si comportamente cu efecte negative si limitatoare, pe care le putem apoi transforma, cu efecte extraordinare asupra atitudinii, sanatatii si relatiilor noastre. In acest seminar, Andrew ne va arata cum sa ne calculam propriile chei ale genelor folosind un instrument online gratuit si ne va explica mai multe despre acest sistem uluitor de activare a ADN-ului. Vom afla cum sa ne descoperim si sa ne manifestam in lume potentialul interior.

De asemenea, se va face o scurta prezentare a unei alte secvente de chei ale genelor - Secventa Venus - ce reprezinta o serie de arhetipuri care ne guverneaza tiparele emotionale individuale si din cadrul relatiilor. Cu ajutorul lor, vom parcurge o calatorie interioara de descoperire si vindecare a ranilor emotionale mostenite prin ADN sau dobandite in cursul vietii, pentru a ne intelege si a ne transforma emotiile in profunzime. Secventa Venus va fi prezentata detaliat in cursul care va avea loc pe 7 - 8 decembrie.

Data: Vineri 6 decembrie, orele 19:00 – 22:00
Locatia: Bucuresti, Hotel Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54, sector 1 (intre Piata Victoriei si Calea Dorobanti, langa sediul central ING), sala Ion Mincu (mezanin)
Pret: 65 lei
Inscrieri: 0724 560 810 (Marius Stan), 0724 275 957 (Andreea Lutic)
email: contact@succesulpersonal.ro, andreea_lutic@yahoo.com

Fiecare cheie a genelor are trei aspecte: Umbra, ce reprezinta blocajele noastre, Darurile pe care le avem de oferit lumii odata ce am constientizat si depasit blocajele, respectiv Potentialul nostru genetic cel mai inalt. Iata un exemplu de cheie a genelor (pentru Andrew Fretwell):
23.3 Misiunea in viata
“Rolul tau in aceasta lume este sa-i ajuti pe altii simplificandu-le viata. Poti face asta in foarte multe feluri, dar metoda principala este prin felul in care vorbesti. Ori de cate ori le vorbesti oamenilor, Darul tau este sa fii capabil sa reduci lucrurile la esenta lor, ceea ce inseamna ca esti extrem de valoros pentru altii – ca prieten, profesor, parinte sau om de afaceri. Puterea ta se manifesta cu adevarat atunci cand spui mai putine si astepti momentul potrivit pentru a te exprima. Ceea ce spui nu trebuie planificat; trebuie sa fie o reactie naturala sau o invitatie a momentului. Intr-o lume care devine tot mai complexa si mai serioasa, rolul tau este sa eliberezi presiunea exercitata asupra mintilor si resurselor oamenilor. Atingerea ta blanda, claritatea viziunilor tale si zambetul tau sunt foarte necesare si vor fi binevenite oriunde.”

Mai multe detalii: http://taobcn.es/

Pret bilet: 65 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 875
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3233 zile, 19 Nov. 2013

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 70

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
  • Ai ceva de zis?

    .