poze cnsc edi ia a xv a botvertising
poze cnsc edi ia a xv a botvertising poze cnsc edi ia a xv a botvertising

CNSC ediția a XV-a - Botvertising

Bucuresti , Bucuresti. Joi 19 Aprilie 2018 10:00 - Vineri 20 Aprilie 2018
Institutul Bancar Roman - Str. Negru Vodă, nr 3, sector 3, 030774

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 100/200

PRIME România dă startul înscrierilor pentru cea de-a XV-a ediție a Congresului Național al Studenților la Comunicare (CNSC). Tema de anul acesta este Botvertising, iar evenimentul va avea loc în perioada 19-20 aprilie 2018, la Institutul Bancar Român (Strada Negru Vodă 3). Dacă ți-am stârnit curiozitatea, tot ce trebuie să faci este să te înscrii și să-ți achiziționezi biletul pentru eveniment. Link înscriere➡ https://bit.ly/2pBMAgH

Congresul este alcătuit dintr-o serie de conferințe care au ca scop prezentarea unor informații esențiale despre Botvertising. Conferințele vor fi completate de studii de caz menite să exemplifice strategiile construite și implementate de branduri și companii. Workshopurile tematice constituie o altă componentă importantă a evenimentului. Acestea îi vor ajuta pe participanți să pună în aplicare conceptele teoretice abordate în timpul conferințelor.

Botvertising reprezintă fuziunea dintre Chatbots și Advertising. Chatbots reprezintă o tehnologie avansată care permite oamenilor să mențină o conversație cu o entitate digitală. Aceștia sunt de două feluri: chatbots cu mesaje predefinite care funcționează doar asupra unor comenzi limitate și chatbots care au la bază inteligența artificială și sunt capabili de a susține conversații cât mai elaborate și chiar să își dezvolte propriul limbaj și bagaj de cunoștințe.

Prima conferință, Botvertising 101, va avea loc pe 19 aprilie, de la ora 10:00 și va debuta cu prezentarea conceptului. În cadrul acestei conferințe, participanții au oportunitatea de a afla cum se delimitează o entitate digitală de un robot propriu-zis și, de asemenea, vor fi prezentați factorii care au dus la apariția chatboților, dar și modul în care au evoluat aceștia.

Prima zi va continua cu Botbusters!, conferință ce se va desfășura începând cu ora 13:15 și va sublinia importanța chatboților în Social Media, Marketing și Advertising, va aduce în discuție brandurile și noile experiențe oferite consumatorilor și totodata, va reliefa avantajele și dezavantajele unui chatbot și va prezenta evoluția chatboților în spațiul românesc.

Cea de-a doua zi, 20 aprilie, va începe la ora 10:00 cu Me vs Mr. Bot, conferință prin intermediul căreia vor fi analizate problemele etice, sociale și morale din jurul inteligenței artificiale. Posibilitatea existenței unei empatii digitale, transformarea unui chatbot în asistent personal cu ,,normă întreagă”, dar și atingerea unei creativități automatizate sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul acestei conferințe.

CNSC-ul va încheia anul acesta cu Digital Bots: From Fantasy to the Future. Cea de-a patra conferință va surprinde modul în care poate fi utilizată inteligența artificială în domeniul bancar și importanța introducerii chatboților în banking advertising. De asemenea, vor fi ilustrate și dezbătute subiecte precum: bătălia brandurilor în domeniul tehnologiei și (r)evoluția chatbots.

Pe parcursul celor două zile de Congres, începând cu ora 16:00, vor avea loc workshopuri simultane susținute de către agenții de publicitate și companii. Workshopurile reprezintă un element fundamental al CNSC-ului, oferind participanților șansa de a lua parte la crearea unor campanii sub îndrumarea atentă a specialiștilor din domeniu.

Înscrierile la eveniment se realizează pe site-ul http://cnsc.primeromania.ro/, la secțiunea Ia-ți bilet, sau la adresa de mail cnsc@primeromania.ro.


CNSC este susținut de partenerii: Groupe Renault, BRD - Groupe Société Générale, BRD - Mindcraft, PepsiCo, Bitdefender, McDonald's, Fornetti, Eisberg, Grand Papa, Editura Universitară, Editura C. H. Beck, Editura Publica, Sian Image, Oriflame, Vinmag, Museum of Senses, Delicious Doughnuts, Maudeco și partenerii media: IQool, IQads, Advertising4U, PRwave, Stiri.ong, IubescStudentia, GoingOut, VinSiEu, Ctrl-D, Smark, The Institute, InOras.ro, Clujlife, Refresh.ro, asociațialumeabuna.com, calendarevenimente.ro.
Partener educațional: Institutul Bancar Român.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/426563281133358/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 330

Eveniment postat de organizator

prime romania

Adaugat in urma cu 905 zile, 05 Apr. 2018

Adaugat de PRIME România

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs tehnica mozaic

Curs tehnica mozaic

Bucuresti, Bucuresti. 26 Sep 2020 - 26 Sep 2020
van gogh painting monday paint your own van gogh

Van Gogh Painting Monday / Paint your own Van Gogh

Bucuresti, Bucuresti. 28 Sep 2020 - 28 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .