poze conferin a compasiunea pentru sine i pentru ceilal i

Conferința ”Compasiunea pentru sine și pentru ceilalți”

Bucuresti , Bucuresti. Joi 11 Iunie 2015 19:00 - Joi 11 Iunie 2015
str. Fabrica de Chibrituri, nr. 16

Categorii: Conferinte si Seminarii

Cum să fim mai buni pentru a fi mai fericiți

Practica compasiunii ne ajută să trecem de barierele noastre mentale și emoționale; prin ea accesăm libertatea, bucuria și fericirea.

A fi om, presupune inevitabil să fii expus la dificultăți, frici, slăbiciuni și durere. În același timp, din viața ta fac parte și succesul, plăcerile și bucuriile. Deși cei mai mulți găsesc o cale de a se bucura cât mai mult de plăcerile și de bucuriile pe care viața le oferă, când le apare o provocare majoră, care trezește în ei teamă și durere, ei au tendința de a-și închide inima. Când se întâmplă asta, abilitatea lor de a a iubi și de a se bucura, este foarte limitată. Ei încep să se simtă din ce în ce mai separați și izolați de lume. Furia, frustrarea și sentimentul de neputință cresc și intră într-un cerc vicios. Care este cale de a ieși de aici?

Pentru a scăpa din acest matrix, avem la îndemână două căi foarte puternice: cultivarea compasiunii și a bunătății. În cadrul acestei conferințe veți afla modalități practice despre felul în care practica străveche a compasiunii vă poate ajuta să treceți dincolo de barierele voastre mentale și emoționale, de zidurile separării.

Practica compasiunii și experimentarea calităților acesteia, se întâlnește în meditația așezată, precum și în viața de zi cu zi, cu toate componentele ei obișnuite. Este o cale care duce la libertate, bucurie și fericire interioară și exterioară și ceea ce o face extraordinară, practica compasiunii vă ajută:
· să vedeți clar problemele cu care vă confruntați
· să începeți să luați decizii mai înțelepte
· să acționați cu îndemânare mai mare în orice situație.

Despre Yonathan Dominitz
Yonathan Dominitz este fondatorul Mindscapes, companie inovatoare in oferirea de programe de dezvoltare a creativitatii pentru agentiile de publicitate, PR, marketing si comunicare din intreaga lume. In paralel, Yonathan a inceput sa practice Insight Meditation din 1997, iar din 2003 preda cursuri si faciliteaza programe intensive de meditatie (“retreats”). In prezent este membru in comitetul director si profesor de Insight Meditation la Centrul Tovana din Israel (http://tovana.org.il/en ).

Mai multe detalii: http://bit.ly/1e0O38B

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1003

Eveniment postat de organizator

seeds

Adaugat in urma cu 1702 zile, 22 Mai. 2015

Adaugat de seeds

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 126

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 19 Ian 2020
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
tarja turunen 360 degrees

Tarja Turunen : 360 Degrees

Bucuresti, Bucuresti. Joi 23 Ianuarie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .